2777
2789
عنوان

دوستان کمک🥲

153 بازدید | 19 پست

کمک کنیم ب عنوان خواهر

بنظرتون بعد عقد رجوع ب هم درسته یا ن?

ما عروسیمون میفته برا دو ساله دیگه🤒 اقا هم اصراررداره و میگه نیاز دارم و حتی بریم پیش مشاور 

نمیدونم چی درسته چی غلط کمکم کنین 🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید نمیتونم باز کنم منظور رابطه بعده عقد

معنی رجوع چیز دیگه ست 

یعنی زن و مرد بعد از طلاق دوباره با هم عقد کنن 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ببخشید نمیتونم باز کنم منظور رابطه بعده عقد

اهااا..

عزیزم اینا برمیگرده به خانواده‌تون و رسم و فرهنگی که بین خودتون غالبه.

مثلا من همون شب که عقد کردیم،رفتم خونه پدرشوهرم،اما یه همکار داشتم که عقد بود و مادرش اجازه نمیداد..

باید ببینی فرهنگتون چیه..

اما من شخصا نظرم اینه که باهم ازدواج کردید،دیگه بقیه چیزا ادا اصوله.

چی اصلا؟یعنی کل این دو سال اجازه ندم؟ اونوقت نیازش چی😑

ببین عقد طولانی برای تو خیلی خیلی بده. سعی کن زیر بارش نری. فقط تا ۸ ماه دیگه بیشتر اصلا. بعد هم وقوع این مسئله قبل از ازدواج رشد عشق رو متوقف میکنه یا منحرفش میکنه

اصلا زیر بار نرو به هیچ شکل

ببین عقد طولانی برای تو خیلی خیلی بده. سعی کن زیر بارش نری. فقط تا ۸ ماه دیگه بیشتر اصلا. بعد هم وقو ...

نمیشه اتفاقا اون میخواست۶ماه بعد عروسی بگیره ولی من دانشجوام شرایطم بده نمیتونم گفتم۲سال دیگه 

با این اوضاع جامعه با نیازش چ کنه باز😥

نمیشه اتفاقا اون میخواست۶ماه بعد عروسی بگیره ولی من دانشجوام شرایطم بده نمیتونم گفتم۲سال دیگه  ...

ببین اگه دانشجویی و غیره بهتر بود عقد نمیکردی. چون نظر خواستی دارم کمکت میکنم طولانی عقد نمون و بذار برای رسیدن زودتر به تو تلاش کنه. 

اهااا.. عزیزم اینا برمیگرده به خانواده‌تون و رسم و فرهنگی که بین خودتون غالبه. مثلا من همون شب که ...

یعنی ب نظرت بعد عقد اوکیه؟

برا ما  راستش بعد عقد دیگه پیش هم میخوابن و بدنمیدونن ..ولی رابزه رو کسی نمیگه ولی بعدا گندش درمیاد چنددنفر حامله شده بودن و سریع عروسی گرفتن😅😂یعنی اونا هم دوران عقد ارههههه😂ی دختر عمم بود ۱۶سالگی ازدواج کرد باردارشد جشن عروسیش ۴ماه باردار بود