2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کرم پودر واسه خودم میخوام عزیزم

آهان 😅

من ضد آفتاب رنگی و به کرمپودر ترجیح میدم

کرمپودر استفاده نکردم نمی‌دونم

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

کرم پودر رو پوست صاف خوب میشه اگه اسکار و متافذ باز باشه خیلی بد میشه کرم میره تو سوراخا و درزای پوس ...

اخ اره واقعا ولی واسه از بین بردن قرمزیش مجبورم

چه ضد افتابی خوبه شما پوست سرتون چرب اگه چرب قارچ هم میزنه یا سرتون پوسته پوسته میشه

اگه کف سرتون خارش داره و پوستع پوسته میشه یه دوره حتما از شامپوی کتوکونازول استفاده کنین قیمت زیادی هم نداره

ضدآفتاب هم من خودم بی رنگ ام کیو رو خیلی دوست دارم

اگه کف سرتون خارش داره و پوستع پوسته میشه یه دوره حتما از شامپوی کتوکونازول استفاده کنین قیمت زیادی ...

استفاده کردم از این شامپو یک مدت خوب بود بازم همون شد پوسته میشه وگاهی قارچ میزنه

اگه جسارت نیست ووارد هستین یه ضدافتاب خوب بهم معرفی کنید خودم مای میزنم خوب نیست خیلی

درمالیفت استفاده میکنم خیلی ام راضی ام چون خیلی طبیعی پوستو نشون میده اصلا مشخص نیست که کرم زدی ولی پوشانندگیش خیلی زیاد نیست متوسطه تعریف ضد آفتاب اردن هم شنیدم ولی استفاده نداشتم ازش