2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همون جای جوش همکارام رو میبینم پوستشون حتی یه دونه خال هم نداره  اون وقت من از وقتی اصلاح ...

ممن اصلا اصلاح و اینام نکردم موهام بوره آزمایشم دادم مشکلی نداشتم نمی‌دونم چ مرگمه😂

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

اره من پوستم چربه اگه خیلی چرب باشه پوست روزی ی بار اوکیه  اگه مختلط باشی دو روز یکبار اگه خ ...

دخترم 13سالش وخیلی جوش میزنه بیشتر زیر پوستی صورتش هم چرب تازه کمرش هم همش جوش میشه براش استفاده کنم یه کرم پودر خوب هم بهم معرفی میکنی

چ ازمایشی باید بدیم؟

ازمایش کلی دادم و سونو ام دادم تا ببینم مشکل از کبدم نباشه چون دکتر گفته بود اگه کبدت مشکل نداره راکوتان بخور ولی راکوتانم خیلی عوارض داره

واقعا پوست تو زیبایی خیلی تاثیر دارع من دیدم خیلیا واقعا خوشگلن همه اجزای صورتشون قشنگه ولی پوست داغ ...

و اینکه آدم اصلا بدون کرم پودر نمیتونه بیرون بره 

اره من پوستم چربه اگه خیلی چرب باشه پوست روزی ی بار اوکیه  اگه مختلط باشی دو روز یکبار اگه خ ...

چه ضد افتابی خوبه شما پوست سرتون چرب اگه چرب قارچ هم میزنه یا سرتون پوسته پوسته میشه

دخترم 13سالش وخیلی جوش میزنه بیشتر زیر پوستی صورتش هم چرب تازه کمرش هم همش جوش میشه براش استفاده کنم ...

اون بخاطر بلوغشه کرم پودر که بدترش میکنه

دخترم 13سالش وخیلی جوش میزنه بیشتر زیر پوستی صورتش هم چرب تازه کمرش هم همش جوش میشه براش استفاده کنم ...

عزیزم من زیاد اهل ارایش نیستم راستش از کرم پودر و این  چیزا سر در نمیارم

اما از این شوینده نوتروژینا فوق العاده راضی بودم زیرپوستیامم برده. فقط حتما بعدش مرطوب کننده ابرسان بزنه