as_melika مدیر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 63 عنوان سالگرد دوستی | مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 24 پست دوستان برای سالگرد چیکار کنم ؟چی بخرم؟ 1402/08/09 | 00:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
as_melika مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 63 اون چی میخره برات معمولا؟ برا تولدم یه سوییشرت بیسبالی و یه ست بدلیجات سوواروفسکی گرف منم برا تولدش ده تومن پول دادم با یه دسته گل
as_melika مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 63 چندمین سالگرده عزیزم ایشالا بمونین برا هم اولیش دیگه دهنم سرویس شده قبلا همه پولام برا خودم بود اومده من برا خودم هیچی نمیخرم
بهار2124 عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 66248 چ حالی دارینا کادو کادو من میخام برا تولدش یه ربان قرمز بپیچم دورم بپرم بغلش خیلیم خوشحال میشه ... من خیلی این چیزا دوست دارم جشن دورهمی کادو همه میخرم انجام میدم توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.
سیده_بیتا_۲۲ عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 3061 برا تولدم یه سوییشرت بیسبالی و یه ست بدلیجات سوواروفسکی گرف منم برا تولدش ده تومن پول دادم با یه دست ... ب نظرم تا قبل رسمی شدن کادو کمتر و در حد ابراز عشق بخرید عطر هم نخررررررررررررررر قبیله ینی ی نفر...
as_melika مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 63 ب نظرم تا قبل رسمی شدن کادو کمتر و در حد ابراز عشق بخرید عطر هم نخررررررررررررررر میترسم اون خیلی خرج کنه یهو من بمونم تو گل
افکارمریض عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 31 اولیش دیگه دهنم سرویس شده قبلا همه پولام برا خودم بود اومده من برا خودم هیچی نمیخرم اووووو (تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من مگر آن روز که در خاک شود منزل من [y❤️💍])
افکارمریض عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 31 من خیلی این چیزا دوست دارم جشن دورهمی کادو همه میخرم انجام میدم والا ماهم خیلی دوست دارین ولی موجودیمون زیر ۱۰۰ تومنه همش (تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من مگر آن روز که در خاک شود منزل من [y❤️💍])
سیده_بیتا_۲۲ عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 3061 میترسم اون خیلی خرج کنه یهو من بمونم تو گل اون پسره تو دختری دستت تو جیب خونوادته قبیله ینی ی نفر...
بهار2124 عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 66248 والا ماهم خیلی دوست دارین ولی موجودیمون زیر ۱۰۰ تومنه همش درطی سال اون مراسم هایی ک واست مهمه جمع کن دورهمی بگیر یا بلاخره ماهانه ک میده اون بزار کنار واس مراسم ها توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.
رضک عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 686 چ حالی دارینا کادو کادو من میخام برا تولدش یه ربان قرمز بپیچم دورم بپرم بغلش خیلیم خوشحال میشه ... بهترین هدیه اس