2777
2789
عنوان

باشگاه هرروز یا یک روز در میان؟

1964 بازدید | 11 پست

سلام من دو روزه میرم باشگاه برای ایروبیک 

هرروز خم یک برنامه متغییر مثلا امروز با دمبل بود فردا با کش پسفردا با توپ و......هرروز با یک چیزی برای برنامه ایروبیک هست

من بیشتر برای کبد چربم که باید ورزش کنم میرم باشگاه و اینکه یکم حال و هوام عوض بشه،در کنارشم میگم ورزش خیلی خوبه برای روحیه و اندام و..حالا به نظرتون هرروز برم یا یک روز در میان؟هرروز برم خسته نمیشم؟کی تجربه داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چه نظر؟خودتون رفتین اینجوری؟

بله عزیزم قبلا میرفتم

فکر نکنم خیلی اثر گذاریش فرق کنه، من یه روز درمیون واسم سباک تر بود

کاربر قدیمی🤍                                                             

معمولا سه روز در هفته میرن بقیشم بصورت هوازی پیاده روی انجام بده

نمیتونم زیاد تو محیطی که منزلمون هست پیاپه روی کنم ،دخترمم مدرسه میره و الان بیماری ویروسی زیاد شده ،زیاد نمیتونم بیرون ببرمش ،خودمم تنهایی نمیتونم برم پیاده روی و...به نظرتون یک روز در میان تاثیری داره روی کبدچربم؟

عزیزم من هر روز کار میکنم ورزشم هم سرعتی بستگی به خودت داره ادمی هستی که شلی یا نه 

مثلا من الان بخوام برم باشگاه ظرفارو تند تند میشورم خونه رو مرتب میکنم فوری میرم ،اما نرم باشگاه واجب نمیکنم کاری رو بعد راهی دخترم به مدرسه خودم میام میخوابم 

من نمیخوام اون تایم بخوابم بدنم خیلی بدعادت میشه و کسل میشم

مثلا من الان بخوام برم باشگاه ظرفارو تند تند میشورم خونه رو مرتب میکنم فوری میرم ،اما نرم باشگاه واج ...

ببین عزیزم وقتی نری باشگاه مثلا سه روز بری سه روز نری اون روزایی که نمیری بدنت لش میشه ....

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
ببین عزیزم وقتی نری باشگاه مثلا سه روز بری سه روز نری اون روزایی که نمیری بدنت لش میشه ....

نمیفهمم ،نه کلا فرقی به حالم نمیکنه اصلا ،مثلا الان میرم باشگاه فقط روحیه ام عالیه وگرنه بدنم تمون بدنه

نمیفهمم ،نه کلا فرقی به حالم نمیکنه اصلا ،مثلا الان میرم باشگاه فقط روحیه ام عالیه وگرنه بدنم تمون ب ...

از این بابت میگم هر روز برو چون روزایی که نمیری خیلی ادم کسل میشه اگر برا روحیت میری هر روز برو .و اینکه باشگاه بری دیگهزبرو زرنگ میشی تو کارای خونه و بیرون 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه