2777
2789
عنوان

کنکور 1403

3500 بازدید | 14 پست

بچه ها امسال کنکور دارم دوازدهمم

صفر صفرم 

هیچی نخوندم 

دوستام میخونن

ولی من وقت نمیکنم بخونم 

توروخدا کمکم کنید من انقد وزن کم کردم نمی‌دونم از کجا شروع کنم اصن کنکور بدم ناامیدم افسردگی گرفتم 😭چکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینستا پاک . دفریح تعطیل کلا درس باور کن از هرجا شروع کنی بازم خوبه طرف ۵ سال پشت میمونه میخونه پزشک ...

ولی من خیلی ناامیدم 

افسردگی گرفتم 

بین آدمایی ک بیخیالن و نمی‌ خونن و آدمایی که میخونن هستم 

منم رشتم تجربیه

میترسم سال دیگه عمومیا برگرده

تجربی

خب در مرحله اول باید منابعت درست باشه،این منابعی که میگم رو واسه دروسِ کنکور کار کن:ریاضی جامع مهروماه_زیست تک پایه های خیلی سبز_شیمی مبتکران_فیزیک چهار جلدی خیلی سبز.بعد از اینکه رویِ این منابع مسلط شدی سوالات آزمون های ماز و قلمچیِ امسال و پارسال رو هم بررسی کن؛از الان تا دی پایه ت رو قوی کن و از دی به بعد قلمچی ثبت نام کن.

واسه امتحانات نهایی که خیلی مهم هستن هم میتونی این منابع رو کار کنی تا نمره بالایی بگیری:متن کتاب درسی و سوالات و فعالیت های کتاب+کتاب ماجراهای من و درسام+سوالات امتحانات نهایی چن سال اخیر.

در موردِ درسنامه خوندن هم باید بگم کار اشتباهی میکنی چون اگه همش درسنامه بخونی فرصتی واسه تست زنی نمی مونه،و اینکه یادگیری با تست اتفاق میفته

کاربری دست دو نفره
ولی من خیلی ناامیدم  افسردگی گرفتم  بین آدمایی ک بیخیالن و نمی‌ خونن و آدمایی که میخونن ...

عمومی برای ۴۰۳ قطعی برنمیگرده خیالت راحت بشین بخون 

هدف رتبه دو رقمی کنکور 🙂 رتبه پارسال ۳۰۰۰

[QUOTE=315819281]خب در مرحله اول باید منابعت درست باشه،این منابعی که میگم رو واسه دروسِ کنکور کار 

سلام من بعد ۱۰ سال میخام کنکور تجربی بدم و ازاد مامایی قبول شم

لطفا راهنماییم کنی

چیارو بخونم و چیکار کنم

البته من لیسانس نرم افزار دارم

[QUOTE=315819281]خب در مرحله اول باید منابعت درست باشه،این منابعی که میگم رو واسه دروسِ کنکور کار&nb ...

برو پیش یه مشاور تحصیلی عزیزم چون شما خیلی از سال کنکورت گذاسته

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤