2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا به ما چاق ها هم نیاز داره خوب  

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

فقط یه هفتی لاغرشیم چه فایده باید عادت بد غذایی کم کم درست کنیم وگرنه بعد یه هفته بازم همون ادم قبل میشیم 

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 

حرف استارتر درسته من انجام دادم

میگن بهش رژیم شوک سه یا ۵ روزش

شوک شیر فقط شیر بخوری و خرما نهایت تا ۹ لیوان مجازی با ۹ تا خرما و ۱۴ تا بادام خام

شوک ابلیمو عسل هم نهایت ۱۲ تا لیوان لیمو عسل به همراه ۱۴ تا بادام و ده تا ممیز

قشنگ کم میکنی 

خدایا شکرت
۸تا اضافع دارم

۸ کیلو با کالری شماری تو نهایت ۲ ماه کم میکنی

اگه ورزشم کنی زودتر

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

تبریک میگم شما فرایند داغون کردن به بدنتون رو شروع کردین

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

عزیزم اینا همههه چرت و پرته من خودمم سالهاس درگیر رژیمم، راه صد ساله رو یه شبه نمیشه رفت 

اون مقداری هم که وزن میاد پایین آب بدنته که از دست رفته نه چربی و خطرناکم هست

واقعا هیچی اندازه رژیم اصولی و در کنارش ورزش تاثیر نداره من با این راه نتیجه گرفتم 

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)