لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
من شاغل نیستم میشه؟ یا باید وام رو به نام همسرم بگیرم؟
نه اگرپول توحسابت نیست نه،بنام همسرت بگیر
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
من شاغل نیستم میشه؟ یا باید وام رو به نام همسرم بگیرم؟
عزیزم الان فکر کنم بیشتر بانکهاگردش حساب رو برحسب میانگین و گردش حساب ۶ ماهه بدن .من خودم حدودا ماه اردیبهشت یا خرداد بود از بانک تجارت ۱۵۰ میلیون تعلق میگرفت و گفتن مدارک ضامن هارو بیار .اونوقت نگرفتم و بعد اون کارت بانک سپه ام ، فعال بود الان چن روز قبل واسه همون تجارت رفتم گفتن ۵ میلیون اینا تعلق میگیره منظور هر حسابی تو این اواخر فعال بود ه و گردش خوب داشته با اون بگیرید.
پول تو حسابم میاد اما برداشت میشه بانک مسکن دارم و بانک صادرات که فکر کنم خیلی سخت وام بدن 😔
بپرسیداگربالاباشه میدن
مثلا کارت بانکی ملت داریم واینکه ماهیانه کسی واسمون پول واریز کنه پس میشه گردش حساب ؟؟بهمون سریع وام ...
بله اماخوب حساب میکنن
عزیزم الان فکر کنم بیشتر بانکهاگردش حساب رو برحسب میانگین و گردش حساب ۶ ماهه بدن .من خودم حدو ...
همسرم زیاد وام به نام خودش داره حتی برای مادرش هم به نام خودش وام گرفته می ترسم بهش وام ندن خودم هم در حد ۱۰ ۲۰ تومن تو حسابم میاد و برداشت میشه اما ۵۰ تومن می خوام😔
همسرم زیاد وام به نام خودش داره حتی برای مادرش هم به نام خودش وام گرفته می ترسم بهش وام ندن خودم هم ...
اره بنظرم بدن ، اقدام بکن واسه ۵۰ یه ضامن میخان ولی این روزا ،، بنظرم بیشتر کارت اعتباری میدن تا واریز وجه پول به حساب . که بنظرمن خوب نیست . منم از سپه ۵۰ گرفتم زیاد تعلق میگرفت ولی بخاطر بعضی موارد نخواستم . ضامن و....
کآرت اعتباری بانک ملی گرفتیم ۲۳ درصد .کلا با وام زنده ایم
خخخ 😊😊، والا ، الان به جز درصد کمی از جامعه ، همه وضعشون اینه خود من هم از چن بانک اینطور گرفتم تجارت ، سپه ، ملی ، ملت و الی ماشا....حقیقتا الان هر چند مبالغ زیاد نباشه ولی این چهارتا به اضافه ی ....دارم پرداخت میکنم.