2777
2789
عنوان

رابطه سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 35 پست
اگه اینو میخواد پس چرا تا من حرف رفتنو میزنم کلی خواهش میکنه و پشیمونه و ... چطوری بگم؟ نمیذاره که ب ...

تو جز سرگرمی چیزی نیستی

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

معلومه که هدفم مهمه میخوام برای داروسازی بخونم🥲

پس گلم توهدفت مشخصه موقعیت روابط عاشقانه بنظرم همیشه توهر سنی بوجودمیاد ولی داروسازی همیشه نه

پس به فکره خودت باش تا نتیجشوببینی یدرصدفکر کن عاشقی ازبین بره وتو تمام زندگیتوصرفش کردی مغزتو ابکش کن تاراحت بشی 

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
من اونقدر عاشق شوهرم بود تن به هر خفتو خاری دادم الان با وجود دوتا یچه دارم جدا میشم 😔

🥲الهی

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
برات تلاشیم کرده یانه

از هم خیلی دوریم چند بار بخاطر من اومده تا ببینتم:)

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
پس گلم توهدفت مشخصه موقعیت روابط عاشقانه بنظرم همیشه توهر سنی بوجودمیاد ولی داروسازی همیشه نه پس به ...

حق با شماس:)