2777
2789
عنوان

رابطه سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 35 پست
۲۷ ۲بچه دارم یه شوهره کاااااااملن عصبی ازخداوند مرگشو میخام برم یه عمراستراحت کنم عشقو عاشقیم نخاستم

الهی🥺 خدا بچه هاتو نگه داره عزیزم 

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
پس شما حدودا ۱۰ سال از من بزرگتری ، توقع ندارین ک منم مثل شما فکر کنم ؟! قطعا شما هم دوران مارو گذرو ...

امضات چرا شرایط منه؟:)

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من واقعا دلم میخواست رفتارشو درست کنه ولی نمیتونه.. از یه طرف میتونم بگم تقریبا هرروز کلی بی احترام ...

همون ک گفتم انجام بده😁

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام عمویی کن واسم 😢حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن

نمیتونم موقعیت تورو درک کنم چون جای تو نبودم ، حتما علتی داشته ولی من.. هرنوع بی احترامی رو تحمل کر ...

خب بذار اینجوری بگیم که من جای طرف مقابل شما هستم ، و شما جای طرف مقابل من 

همون جور که اون منو دوست داره و من ندارم ، من اونو درک میکنم اون میخواد کاری کنه ک تو با پای خودت بری ، بنظرم نمون برو ، هیچوقت قدر دوست داشتنت رو نمیدونه 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
دلشکستنش هم کار بدیه اما من بودم انقد قشنگ میزاشتمش کنار

خیلی خیلی حرفا بهم زد که نمیشه بیانش کرد ...

ولی همیشه بهونه داشته که عصبی بودم..:)

امضات چرا شرایط منه؟:)

شرایط منم هست ولی برا یکی دیگه ک هیچوقت باهاش نبودم و نمیتونم باشم..دردناک به معنای واقعی یک جمله🙂

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
همون ک گفتم انجام بده😁

میخوام ولی نمیتونم چون ۲ سال کم نیست خب منم سنگ نیستم 

🥲

خیلی خیلی حرفا بهم زد که نمیشه بیانش کرد ... ولی همیشه بهونه داشته که عصبی بودم..:)

عزیزم هیچیز به اندازه هدفت مهم نیست اینو همیییییشع بگو دلت هم گوش میکنه

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
عزیزم هیچیز به اندازه هدفت مهم نیست اینو همیییییشع بگو دلت هم گوش میکنه

معلومه که هدفم مهمه میخوام برای داروسازی بخونم🥲

میخوام ولی نمیتونم چون ۲ سال کم نیست خب منم سنگ نیستم  🥲

خب ادامه بده فدات

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام عمویی کن واسم 😢حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن

نمیتونم موقعیت تورو درک کنم چون جای تو نبودم ، حتما علتی داشته ولی من.. هرنوع بی احترامی رو تحمل کر ...

برات تلاشیم کرده یانه

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید
خب بذار اینجوری بگیم که من جای طرف مقابل شما هستم ، و شما جای طرف مقابل من  همون جور که اون من ...

اگه اینو میخواد پس چرا تا من حرف رفتنو میزنم کلی خواهش میکنه و پشیمونه و ... چطوری بگم؟ نمیذاره که برم..