2777
2789
عنوان

بوی خیانت میاد؟

625 بازدید | 30 پست

دوستان من باردارم. سرکلاژی هستم و نزدیکی برام قدغن و ممنوعه. امروز ی مناسبت مهم بود واسمون من کیک و هدیه گرفتم. ظهر همسرم اومد و بعد رفت بیرون کارداشت. حالا ک اومد خونه رفت دوش بگیره منم روبروی در حمام داشتم با .گوشی کارمیکردم گفت جای این کارا برو غذارو گرم کن. من رفتم غذارو گرم کنم یهو ی کاری پیش اومد رفتم تو اتاق دیدم داره با ماشینش جای خصوصیشو میزنه. خیلی جا خوردم خودشم منو دید یجوری شد. البته اینم بگم ک ژیلت تموم کرده بودیم. یجوری شدم. نمیدونم بنظرتون دلیلی داره این کارو کرد؟ شما تجربه ای دارین؟ اینم بگم ب شدت تروتمیزه همیشه وسایلشو الکل میزنه تمیز میکنه. قبلا تو این موارد چیزی ازش ندیدم 

چه ربطی به خیانت داره

الکی حساس شدی خواهر

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

آره بابا هرکی موی زائد میزنه صددرصد خیانتکاره🙄🙄🙄🙄

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

پاکیزگی نیمی از ایمان است خواهرم

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر

خب توام اگه پشمتو بزنی یعنی خیانت میکنی؟😂

کاملا میفهمم طرز فکر منم همین بود

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲