2777
2789
عنوان

گزارشکار من🍃❤️

133 بازدید | 11 پست

به نام خدا😍

امروز مورخ ۱۴۰۲/۰۸/۰۸

ساعت ۸ تا ۱۲ آزمون شهر..ک رد شدم😪😪

ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴ زیست ۱۲ + ۱۰ تست

ساعت ۱۵ تا ۱۶ فیزیک ۱۰ + ۵ تست

ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۷:۳۰ ریاضی قدر مطلق + ۹ تست

ساعت ۱۷:۴۵ تا ۱۸:۴۵ شیمی ۱۰ + ۲۰ تست

ساعت ۱۹ تا ۲۰ زمین فصل ۲ + ۳۰ تست

مجموع تست : ۷۴

مجموع ساعت مطالعه : ۵ ساعت و نیم

بچها امروز خیلی کم خوندم،بخاطر آزمون شهر خیلی ناراحت شدم فک میکردم دفعه اول قبول میشم😪

بنظرتون عملکردم بد بود😪🥲؟

موفق باشی من بعد سه بار رد شدن قبول شدم😃 نا امید نشو تا دوسال کاردکس داری

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
موفق باشی من بعد سه بار رد شدن قبول شدم😃 نا امید نشو تا دوسال کاردکس داری

سلامت باشی😍

😪😂آخه میدونی چی من رفتم سوار شدم یادم رفت واسه دنده😂گف پیاده شو

بعد جالب اینه ماشین خودمونو اصن فرفره😂☹️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلامت باشی😍 😪😂آخه میدونی چی من رفتم سوار شدم یادم رفت واسه دنده😂گف پیاده شو بعد جالب این ...

میدونم دقیقا منم دومین بار ترمز دستی رو نکشیدم مثه بز مونده بودم چرا ماشین حرکت نمیکنه😂 افسره گفت سریع برو پایین البته من گذاشتم بعد کنکور امسال تابستون گرفن

تم

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
ببخشید شما چطور ۷۴ تست تو پنج ساعت درسنامه شو خوندی و زدی و تحلیل کردی؟ من تو تایم استاندارد کن ...

سلام گلم

من درسنامه هاشونو خیلی کم تایم میزارم

مثلا اگه ی ساعت و نیم قرارع زیست بخونم ۳۰ دقیقه متن کتاب

۳۰ دقیقه تست های زوج یا فرد

بعد ۳۰ دقیقه آخر کتاب رو ریز تر میخونم

ولی مثلا زمین کمتر تایم درسنامم هست

میدونم دقیقا منم دومین بار ترمز دستی رو نکشیدم مثه بز مونده بودم چرا ماشین حرکت نمیکنه😂 افسره گفت س ...

😂😂😂😂

منم پشت کنکورم

بعد تابستون رفدم سراغش ولی شهر امروز بوده

دیگه جوابا ک اومد محبور شدم بمونم😂🤌🏻

حالاهم افسرده شدم گفتم دوسال وقته بزارم بعدن

😂😂😂😂 منم پشت کنکورم بعد تابستون رفدم سراغش ولی شهر امروز بوده دیگه جوابا ک اومد محبور ش ...

عزیزم درک میکنم چقدر پشت کنکور موندن سخته ایشالا امسال میترکونی و همونی چیزی که میخوای قبول میشی اره کلا هفته ایی یه بار واسه تنوع خوبه ولی ناامید نشو طبیعی که رد میکنن❤