2777
2789
عنوان

دختران قوی🌷

101 بازدید | 4 پست

بچه ها اگر دختر دارید به دخترتان محبت کنید

حتی اگر همسرتان بد اخلاقه 

خودتون محبت کنید

دختران وقتی کمبود محبت و توجه دارن

وارد رابطه میشن با پسرا

که مثلا اون عشق و محبت رو جبران کنند

متاسفانه 

۲۶ساله ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و کاش وارد رابطه نشن تا انقدر به خودشون اسیب نزنن

و جالب اینجاس وقتی کات میکنن و کلیی اسیب روحی مبینن یازم واسه فراموش کردن میرن سراغ یه پسر دیگه☺ بخدا نصف آرامشم رو به خاطر این دارن که با هیچ پسری بیشتر از دو کلام صحبت کردن رابطه نداشتم

#من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمینیست_نیستم:) طرفدار نظامی نیستم که آمار تعرض و تجاوز تو کشوراشون سر به فلک کشیده ، طرفدار نظامی نیستم که آمار افسردگی مردمش و مصرف قرص های عصبیش بیداد میکنه، طرفدار نظامی نیستم که آمار بچه های نامشروعش از آمار سه تا کشور اسلامی روی هم بیشتره ، طرفدار نظامی نیستم که  تو مدارسش همجنسگرایی رو عادی سازی میکنه ، طرفدار نظامی نیستم که به بخش ملکوتی و معنوی زن اهمیت نمیده و بهش القا میکنه که تو باید مادی و حیوانی زندگی کنی تا ما کسب درآمد بیشتری کنیم تا ما لذت بیشتری ببریم و هروقت خواستیم تو رو در دسترس خودمون داشته باشیم.               حجاب ارزش گذاری زن است و سنگین شدن کفه عزت و احترام اوست/ حجاب یعنی من برای رشد پا به عرصه های مختلف گذاشته ام نه برای جلوه گری /حجاب بعد از اینکه یک حرف الهی باشه یک مسئله فکری و یک فرهنگ عالی برای یک جامعه هست.  
و کاش وارد رابطه نشن تا انقدر به خودشون اسیب نزنن و جالب اینجاس وقتی کات میکنن و کلیی اسیب روحی مبی ...

دقیقا همینجوره

انگار آدم گرسنه توجه یک پسره

۲۶ساله ام