2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام

اگر میشه لطف کنید اول و آخر دعاهاتون صلوات بفرستین خیلی خیلی تاثیر داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل و فرجهم

انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) زیارتتون قبول باشه

التماس دعای فراوان برای ظهور آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 🙏(اللهم عجل لولیک الفرج)

و

التماس دعای فراوان برای شهادت بنده حقیر 🙏

میشه برای من هم به اسم دعا کنید 🙏

اللهم صل علی محمد  و آل محمد و عجل و فرجهم

مهدی هستم

ممنون

خوش به سعادتت نه فکر نکنم اصلا لازم باشه لباس گرم ببری همون مانتو کافیه گرم تر نه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
سلام اگر میشه لطف کنید اول و آخر دعاهاتون صلوات بفرستین خیلی خیلی تاثیر داره اللهم صل علی محمد و آ ...

حتمااا  :) 

چت پیام بده. آیدیتو بده. لایو میزارم ببین اگه میخای 

واییی خدا منم دلم راهیان نور میخواد

ایشالا منم سال بعد با دانشگاه میرم

#من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمینیست_نیستم:) طرفدار نظامی نیستم که آمار تعرض و تجاوز تو کشوراشون سر به فلک کشیده ، طرفدار نظامی نیستم که آمار افسردگی مردمش و مصرف قرص های عصبیش بیداد میکنه، طرفدار نظامی نیستم که آمار بچه های نامشروعش از آمار سه تا کشور اسلامی روی هم بیشتره ، طرفدار نظامی نیستم که  تو مدارسش همجنسگرایی رو عادی سازی میکنه ، طرفدار نظامی نیستم که به بخش ملکوتی و معنوی زن اهمیت نمیده و بهش القا میکنه که تو باید مادی و حیوانی زندگی کنی تا ما کسب درآمد بیشتری کنیم تا ما لذت بیشتری ببریم و هروقت خواستیم تو رو در دسترس خودمون داشته باشیم.               حجاب ارزش گذاری زن است و سنگین شدن کفه عزت و احترام اوست/ حجاب یعنی من برای رشد پا به عرصه های مختلف گذاشته ام نه برای جلوه گری /حجاب بعد از اینکه یک حرف الهی باشه یک مسئله فکری و یک فرهنگ عالی برای یک جامعه هست.  

انشالله بسلامتی بری وبرگردی اره صددرصد پتومسامرتی ببر چون سرده شب هاش.......وای که چقدرخوش میگذره من دوبار رفتم چقدخوش میگذشت تواتوبوس حتی شباهم وقتی تمام بچه هامیخوابیدن توخوابگاه من و چن تادوستام اروم میرفتیم تومحوطه و میگفتیم و میخندیدیم اگه رفتی طلاییه منو دعاکن که مشکلاتم حل بشه 

خوش به سعادتت

عزیزم رفتی طلاییه لطف میکنی برا من دعا کنی

اسمم مریم

از طرف من از شهدا تشکر کن که باهاشون آشنا شدم، ازشون بخواه کمک کنن ازدواج و کار عالی داشته باشم

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤