2777
2789
عنوان

کاشت مژه

1050 بازدید | 9 پست

سلام ⚘

بچه ها کسی کاشت مژه انجام داده ؟ 

راضی بوده؟

مراقبت بعدش چیاس ؟

هزینه اش چقدر شده؟

و اینکه ارزش داره انجام بدم؟

دیگه نیازی ب آرایش چشم نباشه

الهی مرا آن ده که آن به...

عزیزم من خواستم انجام بدم دیدم همه اطرافیانم میگفتن ک ما گذاشتیم بعدش ریزش مژه گرفتبم بخاطر اون گاز چسبش و اینکه هی میاد جلو باید بری ترمیم و بنظر من خیلی مصنوییه من خودم مژه ریسه ای گرفتم هر موقع جای مهمی میخوام برم یا اینکه دلم تعقییر میخواد میذارم باهاش حمام میرم وضو  میگیرم هیچیشم نمیشه هر وقتم خسته بشم راحت درشون میارم

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دوس دارم اکستنشن کنم مژه هامو ولی میگن میریزه مژه 

آره اونا میریزه ولی کاشت طبیعی نمیریزه فقط بلند میشه نیاز ب کوتاهی داره و فر کردن . 

منم‌موهام صاف و نازکه بخواد از سرم برداره ارزش نداره .

میخوام بدونم کسی انجام داده راضیه

عزیزم من خواستم انجام بدم دیدم همه اطرافیانم میگفتن ک ما گذاشتیم بعدش ریزش مژه گرفتبم بخاطر اون گاز ...

نمنظورم ب کاشت طبیعی هست با جراحی مثل کاشت مو ک انجام میدن .

باز خوبه خودت راحت میتونی ریسه ای بزاری متاسفانه من درست و دقیق بچسبونم  نمیتونم /:

نمنظورم ب کاشت طبیعی هست با جراحی مثل کاشت مو ک انجام میدن . باز خوبه خودت راحت میتونی ریسه ای بزار ...

اها متوجه شدم من کاشت مژه ندیدم ولی خواهر شوهرم ابرو کاشت مرتب باید مزو تراپی میکرد اوایل ک باید آبیاریش میکرد مث کاشت سبزه عید ابیاری میکرد با اسپری روش دستمال خیس میذاشت بامزه بود😁 شما هم میتونی تماس بگیری با مراکز کاشت مو مشاوره میدن بهتون

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫