2777
2789

میخوام دخترمو ببرم دکتر ولی استرس دارم

هیچی تو موهاش نمیبینم سانت به سانت موهاشو دیدم ریشه ها و ساقه ها

خارش هم نداره

مدرسه گفته مشکوکه ولی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

شاید چون مقنعه سرشه اونجا عرق کرده خارونده دیدن ک میگن مشکوکه ، ارع دیده میشه اگر باشه

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونی شپش چجوریه؟؟؟

نه اصلا تا حالا ندیدم از نزدیک

فقط عکسشو دیدم

دنبال هر چیز سفید یا خاکستری بودم تو موها

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

نترس منم داشتم چیز خاصی نبود

ربطی هم به تمیزی و کثیفی نداره

دونه های سفید یا شیشه ای توی موهاش نمیبینی؟

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

شاید چون مقنعه سرشه اونجا عرق کرده خارونده دیدن ک میگن مشکوکه ، ارع دیده میشه اگر باشه

واقعا؟خودمم حس میکنم از بس مامانا استرس گرفتن و به مدیر غر زدن چند تا بچه رو رندوم مشکوک زدن 

خیلی استرس گرفتم من

نترس منم داشتم چیز خاصی نبود ربطی هم به تمیزی و کثیفی نداره دونه های سفید یا شیشه ای توی موهاش نمی ...

میدونم فقط چون دست تنهام و نوزاد دوماهه دارم وحشت کردم از تمیز کردن و .‌‌.

نه اصلا هیچیییی

ببرش منم شپش گرفته بودم درمان شدم

میبرم دکتر چون باید امضا کنه که داره یا نداره ولی خب استرس داره قبول کن...من چجوری کل خونه رو بشورم نوزاد دارم

میدونم فقط چون دست تنهام و نوزاد دوماهه دارم وحشت کردم از تمیز کردن و .‌‌. نه اصلا هیچیییی

تمیز کردن خاصی نداره

بالشت و پتوشو فقط بشور پهن کن توی افتاب 

شوره هم نداره سرش؟

اگه نداره که حتما اشتباه گفتن

برو داروخونه بگو دکتر داروسازشون بیاد نگاه کنه بهت بگه

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

تمیز کردن خاصی نداره بالشت و پتوشو فقط بشور پهن کن توی افتاب  شوره هم نداره سرش؟ اگه ندار ...

باید دکتر امضا کنه میبرم درمانگاه

وای من از پسش برنمی‌آم خودم و شوهرمم بگیریم چی

نه اصلا تا حالا ندیدم از نزدیک فقط عکسشو دیدم دنبال هر چیز سفید یا خاکستری بودم تو موها

من کاملا تجربشو دارم ببین اولش سفیده شبیه شوره خب خیلیییییییی ریز باید دونه دونه موهارو بگردی اکثرا پشت گوش و گردن هستن و چسبناک دیر کنده میشه از موها البته روزای اول اینقدراهم دیر کندع نمیشع بعد که بزرگ شد سیاه میشن ک قاطی موها میسن اصلا قابل تشخیص نیس ک دیگ اونا  اصلاااا حدا نمیشن باید موهارو بکنی بعد لای دوتا انگشتت رو ناخنا فشار بدی قسنگ تق میکنن صداشو میشنوی ولی تا سیاه نسدن باید درمان بشن که وقتی بزرگ شدن و مسکی از هرکدوم ۵۰تا میزنه بیرون که راه میرن

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
باید دکتر امضا کنه میبرم درمانگاه وای من از پسش برنمی‌آم خودم و شوهرمم بگیریم چی

اصلا چیز ترسناکی نیست بعدم الان اگه بچت داشته باشه کم داره که نمیبینی

مارک سریتا  شامپو اسپری من گرفتم دیگه از فرداش هیچی نداشتم

اگر داشت یه چندساعت پارچه ای چیزی پهن کن لایه لایه موهاشو بزن اسپری و اون شامپویی که بهت میدن

شونه اش هم حتما بگیر

تموم میشه

وسواس هم نداشته باش 

میبرم دکتر چون باید امضا کنه که داره یا نداره ولی خب استرس داره قبول کن...من چجوری کل خونه رو بشورم ...

عزیزم کار سختی نیست استرسش بیشتر مال دخترته

نوزادتو بسپر به کسی یه چندساعت یا وقتی خواب بود بشور بالشت و روسری و پتو و.. 

اگرداشت سریع درمانش کن اگه بچت مشکلی با موی کوتاه نداره برو تا آخر آخر کوتاه کن

شامپو و روغن نلـا بزن محلول دایلیس و... 

شونش رو بنداز بیرون دوباره بگیر

بگو موهاشو سشوار داغ بکشه

تاکیدمیکنم اگه داشت تا اخر آخر آخر کوتاه کن