2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من هنوز ثبت نام نکردم پول ندارم😐آره اگه از الان بخونی روزانه قبول میشی ولی اگه واقعا بخونی

آره خیلی گرونش کردن خیلیااا

همون خوندنش مهمه تو زمان کم آدم استرس میگیره

کاش میشد بشی🖤💔
من هنوز ثبت نام نکردم پول ندارم😐آره اگه از الان بخونی روزانه قبول میشی ولی اگه واقعا بخونی

چه رشته ای هستی شما؟

فارغ التحصیل شدی یا نه هنوز؟

کاش میشد بشی🖤💔

کی هست ثبت نامش ؟

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

۷ آبان تا ۱۳ آبان ولی به احتمال زیاد تمدید میشه دیگه مثل همیشه

هزینه اش چقدر شده ؟

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

۳۷۵ تومن

مای گاد😨

مای گاد😨

خیلی گرون شده

سال قبل یهو شد ۲۰۰ تومن همه گفتن چقدر زیاد شده امسال ۲ برابر پارسال شد

من پارسال ثبت نام کردم ولی نرفتم مشکلاتی داشتم

امسالم هنوز نخوندم استرس گرفتم زمانم کمه

کاش میشد بشی🖤💔
2828
2791
2779
2792