2777
2789
عنوان

شپش گرفتم😭😭

234 بازدید | 10 پست

خوابگاهی هستم معلوم نیست از کجا گرفتم .امروز رفتم بهداشت گفت خیلی کمه و تازه انگار گرفتی.

اتاقمو عوض کرد .خیلی نگرانم میترسم هم اتاقی هام باهام بد بشن.بهداشت گفت حتما اونا هم باید بیان برای چک .اینقدر گریه کردم😭.

گفت شاید تو از اونا گرفتی.ولی اگه اونا داشتن میگفتن به نظرم.خدا بهم رحم کنه ابروم داره میره😭

الان رفتم حموم شامپو و شونه زدم هیچی نیومد.فقط رشک داره انگار😭

برای رشک اتو بکشید از بین میره 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمک با سرکه سیب قاطی کن اگه پوست سرت زخم نیست بزن بعد نیم ساعت بشور 

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)

چند خط دلیل شپش رو نوشتم پاک کردم ترسیدم ترور بشم  

😔😔

خجالت نداره عزیزم 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

عزیزم همه میگیرن ،من مطب دندانپزشکی میرفتم چون کاور روی صندلی رو عوض نمیکردن از اونجا گرفتم ، یه دوره هم کاشت مژه کار میکردم از نزدیک شدن به موی مشتری ها گرفتم… روغن درخت چای، سرکه، شامپوی مخصوص ، رنگ مو ، اتوی مو …. اینارو امتحان کن