2777
2789
عنوان

افسردگی

49 بازدید | 9 پست

کسی واقعا از داروهای ضدافسردگی نتیجه گرفته؟ پزشک برای من تشخیص فاز افسردگی دوقطبی داده ولی دوماهه داروهاشو میخورم ولی تغییری نکردم.

علائم روحیم میل به گریه افکار منفی کابوس شبانه تپش قلب بیحوصلگی و … بود که با مصرف قرصا علائم جسمی خواب‌آلودگی، سرگیجه و گیجی و منگی و تکرر ادرار هم اضافه شده! :(((

غذاهای با طبع گرم بخور چیزای سرد اصلا نخور

زعفران زیاد بخور

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروهای خارجی عالی بودن ولی ایرانیا افتضاحن و قشنگ می‌برند سمت خرفتی و آلزایمر متاسفانه دیگه خارجی ...

میتونم بپرسم شما داروی خارجی اگه مصرف کردید چی بودن؟ من دپاکین لیتیوم فلوکستین کلونازپام و … مصرف کردم ایرانی داغون شدم

میتونم بپرسم شما داروی خارجی اگه مصرف کردید چی بودن؟ من دپاکین لیتیوم فلوکستین کلونازپام و … مصرف کر ...

من برای افسردگی مصرف کردم داروهاش با دوقطبی فرق داره 

لیتیم مختص دوقطبیه 

من زاناکس و سیتالوپرام میخوردم

شاید الان افسردگی فصلی باشه !!! 

نه واسه پاییز نیست از وسط تابستون یه ترومایی برام ایجاد شد و پشت بندش اینطوری…واقعا هیچی وحشتناک تر از افسردگی نیست از کار و زندگی انداختتم

نه واسه پاییز نیست از وسط تابستون یه ترومایی برام ایجاد شد و پشت بندش اینطوری…واقعا هیچی وحشتناک تر ...

دقیقا منم عاجز کرده به هر دری میزنم تا درمان شم ینی اگه به من بگن بیا یه دوز فلان ماده مخدرو مصرف کن و یه دفعه درست میشی این کارو میکنم! ینی میخوام بگم در این حد نابودم کرده