2777
2789
عنوان

مریضم و دست تنها

1003 بازدید | 32 پست

امروز تب لرز شدید گرفتم یهو بدن درد و سردرد وچشام میسوختن بیرون بودم با بدبختی رانندگی کردم تا خونه.مردم و زنده شدم شوهرم اومد بردم بیمارستان دکتر میگفت چرا گریه میکنی گفتم گریه نمیکنم چشام میسوزن. بعد اومدم خونه شاید 30 درصد بهتر شدم هنوز حالم بده بچه هام کوچیکن کسی نیست نگهداری کنه ازشون. زنگ زدم به مامانم گفتم بیا کوچیکه رو بگیر شیر میخاد دسشویی میره من حالم خیلی بده نمیتونم مواظبش باشم قبول نکرد گفت مگه ما مریض نمی‌شدیم چهار دست وپا راه میرفتیم تو حیاط کارارو می کردیم گفتم باشه نیا نخواستم. 

من بدنسازی وپاورلیفتینگ کار میکنم ورزشکارم همه کارامو خودم میکنم از مکانیک رفتن برا تعمیر ماشین تا خرید خونه. هیچوقت نیاز به کسی نداشتم 

خاستم بگم دو روز مريض شدم کسی نیست به دادم برسه حتی مامانم. 

برا کسی زندگی نکنید

فقط به خودتون فکر کنید

برا کسی دلسوزی نکنید

بچه سه سالم دید حالم بده برام کیسه آب گرم برقی رو آورد گفت بیا مامان بوسم کرد و رفت. یه بچه سه ساله معرفتش از بزرگترا بیشتره

ببخشید طول کشید درد دلم زیاد بود

اگه شما هم این موقعیت براتون پیش اومده تعریف کنید حس نکنم تنهام😁

کجایی 

بی تعارف میگم بگو اگه کرجی سمت مهرشهرم 

یه سوپ بذارم برات بیارم جلو در

والا بیتعارف میگما 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پارسال مریض بودم به کسیم زنگ نزدم در اصل کسیو نداشتم اونام ک زنگ میزدن حالمو بپرسن حتی تعارف نمیزدن ک کمکی بکنن پسر سه سالم جارو دستی میکشید اسباب بازیاشو جمع میکرد پتو میزد روم فقط اشپزی بلد نبود حتی چهار پایه میزاشت برام از شیر اب میاورد هیچ وقت یادم نمیره این بچه چقدر معرفت داشت 

تو خوبی ک شوهرت امده بردت دکتر...

من ک با شوهرم 3تا بچه غرغرو دارم...وقتی مریضم نمیتونم قرص شربتی بخورم چون خواب اوره و من نمیتونم بخابم..باید ی ماه تحمل کنم هیچکس ندارم ی سیخ ب چشمم بزنه...خدا ب مادرا صبر بده..هنوز شوهرم غرغر میکنه ماسک بزن ک مارو مریض نکنی..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

من زایمان دومم تنهای تنهابودم 

دختر ۵سالمو گذاشتم خونه و رفتم تا قبل از بی حسی تو اتاق عمل با گوشی دکترم بهش میگفتم صبحانه چی بخوره و چیکار کنه ،بعد از ترخیصم بازم تنها، فردای زایمان پای ظرفشویی بودم و استراحتم رو مبل نشستن بود 

بعد دوهفته هممون کرونا سختی گرفتیم و بازم تنها

با تمام حال خرابم سرپا موندم و کم نیاوردم 

یاد گرفتم رو پای خودم وایسم ،من مادرم ،خودم یه تکیه گاهم احتیاجی به تکیه گاه ندارم 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
من زایمان دومم تنهای تنهابودم  دختر ۵سالمو گذاشتم خونه و رفتم تا قبل از بی حسی تو اتاق عمل با ...

چقد خوبه آدم قوی باشه نیازی به کسی نداشته باشه. زایمانت طبیعی بود یا سزارین

چقد خوبه آدم قوی باشه نیازی به کسی نداشته باشه. زایمانت طبیعی بود یا سزارین

سزارین بودم 

وقتی تنها بمونی مجبوری قوی و پوست کلفت بشی 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد