2777
2789
عنوان

حقوقمو میخام....

189 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من یه مشورت میخام

میگم من پیش آقایی  کار می‌کنم الان یک ماه گذشته بعد ایشون هر هفته به من می‌گفت برات پول بزنم من می‌گفتم نه حالا بذارید یک ماه بشه تا ششم این ماه که یک ماه گذشت چون درگیر اسباب کشی شد دیروز و امروز نمی‌دونم شاید فراموش کرد یا هر چیز دیگه  من روم نمی‌شه حالا بهش پیام بدم بگم حقوقمو بریزه بعد  می‌خوام یه طوری بشه که براش جا بیفته مثلاً ششم هر ماه باید به من پول بده من نمی‌خوام دیگه هر بار بهش یادآوری کنم حالا به نظرتون چه جوری بهش بگم اصلا بهش پیام بدم بنظرتون یا زشته؟

پول لازمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیام بده لام اقایی فلانی خسته نباشین خواستم بگم حقوقم بزام ممکن واریز کنید دستم خالی  و بگو ببخشید بدموقع مزاحم شدم چون حسابی دستم خالی وبگو ۶ ب ۶ هرماه حقوق من تایم کارم ک شروع میشه و کارم تموم میشه ک حقوقم میگیرم دختر خوب هرگز هفتگی حقوقت نگیر چون جدیدا میگن هفتگی ک جمعه ها کم کنن یا روزا تعطیل کم کنن هواست بده و حقوق اداره کار ثابت و پایه حقوق تو ی حقوق ثابت کم نشه 

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید
شماره کارت بفرست براش ومبلغ موقعی کارمیکردی براش اون مگر رودروایسی کرد یاخجالت کشید زحمت کشیدی

ی پیام آماده کردم میشه بفرستم شما بخونیش اگ اوکی بود بگید

ماه اولمه و قرارداد ننوشتم باهاش

پیام بده لام اقایی فلانی خسته نباشین خواستم بگم حقوقم بزام ممکن واریز کنید دستم خالی  و بگو ببخ ...

من ی سال یا کمتر میخام باهاش کار کنم قراردادن ننوشتم ولی الان ماه اولم تموم شده اصلاااااا روم نمیشه بگم بهش

بفرما

سلام آقای ..... خوبین وقتتون بخیر خسته نباشید
شما هر بار لطف می‌کردید و می‌پرسیدید برام پول بریزید یا نه من صبر کرده بودم یک ماهم کامل بشه که بهتون بگم
ششم  یک ماه کامل شد و  بعد دیروز درگیر اسباب کشی بودید من دیگه نگفتم حالا  اگه امکانش هست امروز حقوقم رو واریز کنید و اینکه لطف می‌کنید با توجه به اینکه ما قرارداد نداریم یه روز رو مشخص کنیم که بدونم چه روزی حقوق به من می‌دید که هزینه مشاور و مابقی هزینه‌ هامو طبق اون برنامه‌ریزی کنم

من ی سال یا کمتر میخام باهاش کار کنم قراردادن ننوشتم ولی الان ماه اولم تموم شده اصلاااااا روم نمیشه ...

خجالت بزار کنار 

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید
سلام آقای ..... خوبین وقتتون بخیر خسته نباشید شما هر بار لطف می‌کردید و می‌پرسیدید برام پول بریزید ی ...

خلاصه کن سلام خوبی شماره کارت مبلغ پول واینم بگید نیازم ریختید خبربدید  ممنونم ازلطفتون والسلام اون حرفای که بالا کفتی حضوری بگو نیازهایتون عنوان نکنید زحمت وحقت بده 

خجالت بزار کنار 

میدونی چون جایی کار نکردم تا حالا و خیلی سوتی میدم حس میکنم باید از خودم بگذرم

ولی واقعن ب حقوقش نیاز دارم وقت زیادی برای کارش میزارم و نهایت توانمند می‌زارم درسته گاهی سوتی میدم ولی اضافه بر سازمانمم خدمات میدم

خلاصه کن سلام خوبی شماره کارت مبلغ پول واینم بگید نیازم ریختید خبربدید  ممنونم ازلطفتون والسلام ...

ممنون

پس پیام بدم دو روزه دست دست میکنم پیام بدم یا ن

از طرفی پیام ندم یادش می‌ره و شاید دیگ نگه