یه سرم مژه خریدم ۳۰۰ تومن راستش خیلی تعریفشو شنیدم میخوام بعد از پایان دوره تجربه امو بگم.اسم سرم مژه سریتا است.البته شنیدم باعث تغییر رنگ مژه و عنبیه چشم میشه که باهیچ کدومش مشکلی ندارم چون مژهام بوره اگه کسی خواست اینکارو کنه ولی شک داره منو لایک کنه تا بعد بتونه راحت پیدام کنه و بفهمه تاثیر داشت یا نه
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اونها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی! اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد