2777
2789

خیلی وحشتناک بود خواب دیدم تو ی امام زاده خوابیدم هیچکس نیست بعد از خواب بیدار میشم میرم بیرون امام زاده بعد همه مرده ها از قبر در میان یکیشون کلا لخت بود و مرد بودش بقیه سیاه بودن همه اصن معلوم نبود چی بودن داشت دنبالم میکرد منم هراسون بودم

کسی میدونه چه تعبیری داره

بدنم خستس عجیب:)

نمیدونم اما صدقه بذار و ان شاءالله خیره 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

یاحضرت عباس

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عی وای وحشتناک بوده 

تعبیرشو نمیدونم

من یه بار خواب قیامت دیدم

همینطور که میگی مرده ها از قبر بلند میشدن خاک از روشونه هاشون میریخت و همه میرفتن به سمت قبله 

خیلی بد بود 

یه صدای عجیبی هم میومد که وقتی بیدار شدن گوشم سوت میکشید

وای چه جالب تعبیر خواب قبرستون دیدن بد و بیماری و مرگ ولی مرده زنده شه خیر و نیکی من الانا سرچ کردم اخه خودمم دیشب خواب دیدم یه قبرستون آب گرفته پر آب بود بعد جسدها رو درمیوردیم و منم درمیووردم بعد  جا دیگ خاک میکردیم یهو دیدم کفن دو تاشون از رو صورتشون برداشته شده  و بعد یکیشون زنده شد و راه میرفت منم فرار کردم و خیلی ترسیده بودم 

عی وای وحشتناک بوده  تعبیرشو نمیدونم من یه بار خواب قیامت دیدم همینطور که میگی مرده ها از قب ...

دقیقا همین جوری که شما میگی

من دیروز با یکی داشتم بحث درمورد قیامت میکردم میگفتم واقعا راسته من که بهش اعتقاد ندارم بعدشب دقیقا همین خوابو دیدم خیلی برام عجیب بود

بدنم خستس عجیب:)
دقیقا همین جوری که شما میگی من دیروز با یکی داشتم بحث درمورد قیامت میکردم میگفتم واقعا راسته من که ...

این خواب برای این بوده که باور کنی قیامت هست 

خدا دوستت داره که خواسته اینجا به یقین برسی نه بری اون دنیا و بعد بگی وا اسفا 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن