2789
عنوان

به دادم برسید

140 بازدید | 7 پست

چه میدونید از صبح تا شب باهام جنگ و دعوا و درگیری دارن،کتکم میزنن،متلک بهم میندازن،دیگه خسته شدم یا شماره فراجا یا جایی که اینا رو بندازن تو گونی ببرن بهم بدید یا یه طلسم نویس که رایگان طلسم بگیره،آدم از غریبه انتظار داره ظالم باشه ولی نه خانواده نداشته،صبر و تحمل و طاقت ندارم،مگه من حضرت ایوبم یا زینب،آسایش و آرامش ندارم،امنیت جانی ندارم،تهدیدم میکنن،میگن خودتو بکش،یا دست و پاتو میبندیم،یه حرفایی میزنن پدر و مادر بچه خودشو بکشه هیچ کاریش ندارن،قرص برنج و سم روغنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیوونه ان،روانین

تنها راهش اینکه باهاشون بحث نکنی چون اینطوری بدتر میکنن سعی کن فاصله بگیری ازشون و نسبت به حرفایی که میزنن بی تفاوت باش چون اگه بخوای باهاشون سر این مسائل بحث کنی  فقط اعصاب خوردیش برات میمونه

این کاربریمو تعلیق کردم تا با کاربری جدیدم بیام🤌🏻...
تنها راهش اینکه باهاشون بحث نکنی چون اینطوری بدتر میکنن سعی کن فاصله بگیری ازشون و نسبت به حرفایی که ...

آدم با هزاران مشکل میاد نی نی سایت،بدتر ناامیدترش میکنن،فقط سوال پشت سوال ازش میپرسن،دیگه یکی نیست بگه باشه نجاتت میدم خواستگاری برات پیدا میکنم 

بنظرم آدم بپوسه،بمیره،بپوکه،هزاران مشکل داشته باشه،در حال مرگ باشه نیاد راهنمایی از نی نی سایت بخاد،نه تنها مشکلی دردی ازش دوا نمیکنن بلکه بهشم اضافه میکنن،دختر ساده مذهبی حزب الهی ای هستم ته خونه ام چیکار کردم،شماام دنبال بهانه اید از کاه کوه بسازید،هرکی رفتارش با یکی بد باشه دلیل بر اینه که طرف کاری کرده،دختر هست ولگرد تو خیابونی قرتی رل داره هم اینجوری بهش نمیکنن