2821
2789
عنوان

اهدای تخمک😞

1022 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها جاریم میخواد. بچه دار شه ی بچه داره ولی بازم میخواد تخمکاش ضعیفه به من میگه بهش تخمک اهدا کنم من ۱۸ سالمه ؛خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم میشه لطفا کمکم کنید داروهاش عوارض داره درسته؟

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربری تازه ساخته شده

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا نمیره از غریبه بگیره 

اینطوری اون میشه بچه تو و برادرشوهرت یجوریه 

همیشه هم قراره ببینیش

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

سلام عزیزم اول قشنگ با خودت فک کن که بعدا میتونی اونو به چشم بچه ات نبینی اهدای تخمک خیلی ثواب داره ولی به نظرم برای آشنا شاید برای اهدا کننده سخت باشه بازم خوب فکراتو بکن خیلی کار بزرگی می‌کنی عزیزم خدا خیرت بده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم

ازدمتر بپرس نه اینجا

من شنیدم که داروهایی که بهت میزنن عوارض داره؛ولی دکتر که میگه عوارضی نداره؛حس میکنم میخوان سو استفاده کنن حالا چون جوونم میخوان که تخمک های زیادی بردارن نمیدونم 

چرا نمیره از غریبه بگیره  اینطوری اون میشه بچه تو و برادرشوهرت یجوریه  همیشه هم قراره بب ...

منم همینو میگم از غریبه بگیره خیلی راحت تره منم خیلی راحتم

چرا نمیره از غریبه بگیره  اینطوری اون میشه بچه تو و برادرشوهرت یجوریه  همیشه هم قراره بب ...

منم حس خوبی نمیگیرم یعنی من به جای اون بودم هیچ وقت اینکارو نمیکردم و از غریبه میگرفتم راحت تر بودم؛من هنوز خودمم میخوام بچه دار شم؛و از عوارض داروها خیلی میترسم

ی یچه داره دیگ حالا نداشت میشد درموردش فکر کرد اما حالا... من بودم قبول نمیکردم چون ب شدت عوارض دا ...

خودش که میگه هیییچ عوارضی نداره اصلا هم متوجه نمیشی؛زود تموم میشه میره🥲

منم حس خوبی نمیگیرم یعنی من به جای اون بودم هیچ وقت اینکارو نمیکردم و از غریبه میگرفتم راحت تر بودم؛ ...

خوب رک همه چی رو بگو 

بگو اون بچه رو من قراره همش ببینم وبا روحیه سازگار نیست 

و اینکه من فعلا خودم به تخمک احتیاج دارم

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
سلام عزیزم اول قشنگ با خودت فک کن که بعدا میتونی اونو به چشم بچه ات نبینی اهدای تخمک خیلی ثواب داره ...

اخه میدونی؛من هنوز سنی ندارم و میخوام بچه  بیارم  ؛میترسم عوارض داشته باشه؛میدونم ثواب داره؛ولی ی دونه بچه داره بعدشم میتونه بره بخره از بیمارستان؛و اینکه چون اشناس سخته برام همش فکر میکنم 

2824
2823
2791
2779
2792