2821
2789
عنوان

اعتیاد😔😭

176 بازدید | 13 پست

سلام دوستان میشه راهنماییم کنید اگر در مورد سوالم اطلاعاتی داشتین!!؟؟

همسرم خیلی سیگار میکشه شاید نزدیک بیست سال بشه که سیگاریه😔چند سال پیشم متوجه شدیم که مخوره(تریاک)

بعدش ولی گفت که دیگه نمیخورم و اینا نمیدون چه مدت خورده ولی خودش گفت که فقط چندماه بوده البته دروغ گو هم هست کلا...

الان خیلی وقته بهش شک دارم ار ریخت و قیافش که خیلی لاغر شده، سیاه شده،دروغ میگه بیشتر از قبل،دیر میاد از سرکار و اینکه با یه معتادم هم کار شده و بیشتر وقت نزدیکشه.

خلاصه که سوالم اینه که چطور ببرمش آزمایشگاه؟؟

قبلا شنیدم که اینا یه کتری میکنن که جواب آزمایش درست در نیاد.

نمیدونم خیلی داغونم 😭😭😭

😔😔😔😔

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

وایی بشین با خودش درست حسابی حرف بزن برید آزمایشگاه اما دیدی حرف گوش نکرد به یه بزرگتر که اعتماد داری بگو تا راضی بشه 

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره باید یهویی ببریش ازمایش وگرنه نمیاد. منم همسر سابقمو اینطوری بردم. نمیومد و من بهش شک داشتم. عاشق بچه بود و ب من میگفت اقدام کن برای بارداری. بهش گفتم دکتر برای دوتامون ازمایش نوشته باید انجامش بدیم. دیگ اینطوری ب این بهانه کشوندمش و ازمایش گرفتم مثبت شد

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
وایی بشین با خودش درست حسابی حرف بزن برید آزمایشگاه اما دیدی حرف گوش نکرد به یه بزرگتر که اعتماد دار ...

والا چی بگم خسته شدم از اول زندگی همش درگیر مسایل این و خانوادش بودم دیگه خسته شدم واقعا

بزرگتر قابل اعتماد فقط بابامه که اونم میدونم داغون میشه چون دوتا از برادرای خودش  اعتیاد داشت و هر زندگیشون با آبروریزی زیاد از هم پاشید بابام خیییلی دوید تا ترکشون بده ولی نشد نخواستن...

خواهر برادرای خودش فقط موقع خوشیا هست ونهایت بگن نه چیزی نیست مشکلی نداره مادرشم همینه...

😭😭

اره باید یهویی ببریش ازمایش وگرنه نمیاد. منم همسر سابقمو اینطوری بردم. نمیومد و من بهش شک داشتم. عاش ...

منم یه بچه دارم ۸سالشه😔

میدونم امکان جدایی نیست با اینکه کلی از بار زندگی رو دوش منه...

ولی اگه قرص مسکن یا داروی دیگه مصرف کنه چی جواب آزمایش درست درمیاد؟؟؟

والا چی بگم خسته شدم از اول زندگی همش درگیر مسایل این و خانوادش بودم دیگه خسته شدم واقعا بزرگتر قاب ...

عزیزم خوب درسته سخته نمی تونی بگی ولی وقتی مطمئنی که یچیزی می‌کشه داره انکار می‌کنه باید بگی وگرنه دستی دستی ایندتو با این مرد تباه میکنی شوهران بفهمه به کسی نمی خوای بگی هی دور ورمیداره می‌کشه این مسئله رو باید به یکی بگی که بهت کمک کنه مطمئن باش شوهرت اگه دوستت داشته باشه اگه اعتیاد داشته باشه ترک می‌کنه 

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
عزیزم خوب درسته سخته نمی تونی بگی ولی وقتی مطمئنی که یچیزی می‌کشه داره انکار می‌کنه باید بگی وگرنه د ...

توی دوست داشتن خیلی ادعا داره ولی خب خیلی میترسه اگه من ولش کنم.(از آبروش و حرف مردم)

حتما یه کاری میکنم 

ولی اگه دارویی مسکنی چیزی بخوره ممکنه جواب آزمایش اشتباه دربیاد؟؟؟

توی دوست داشتن خیلی ادعا داره ولی خب خیلی میترسه اگه من ولش کنم.(از آبروش و حرف مردم) حتما یه کاری ...

بله عزیزم معلومه بعضی دارو ها اینطوری هستن 

منم یه بچه دارم ۸سالشه😔 میدونم امکان جدایی نیست با اینکه کلی از بار زندگی رو دوش منه... ولی اگه ق ...

راستش من نمیدونم... ببین اگ میخوای طلاق نگیری بهتره اینکارو نکنی. باهاش صحبت کن ببرش مشاوره. من واقعا اذیت شدم و قصدم جدایی بود بچه هم نداشتم. شما بچه داری فرق میکنه قضیه. ولی سعی کن ترکش بدی

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
توی دوست داشتن خیلی ادعا داره ولی خب خیلی میترسه اگه من ولش کنم.(از آبروش و حرف مردم) حتما یه کاری ...

ببین اگه به هیچ صراطی مستقیم نشد از همین نقطه ضعفش استفاده کن بترسونش شاید آدم شد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز