2777
2789
عنوان

خانوما بیایید

52 بازدید | 4 پست

یکی بی حق پشت سرم حرف میزنه ابروم میبره بی حق 

حرفا زشتی میزنه 

چه دعایی بخونم رسوا بشه

من تا حالا محلش ندادم 

فقط نادیده گرفتم 

ولی این آخرین خیلی ناراحتم کرده 

میخوام زود رسوا بشه

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

چزا رودررو نمیکنی اینطوری فقط خودت رسوا میشی

فکر کردی بقیه میگن به به عجب زن ساکتی نه همه میگن حتما ی طوری هست ک هیچی نمیگه ی بار زنگش بزن یا برو در خونشون بشو ی زن سلیطه هر چی لیاقتشه بارش کن

اگرم میخوای محترمانه باشه تو ی مهمونی یا میتونی خودت ی عصر زنای فامیل دعوت کنی خطابش کن بگو فلانی چی از من دیدی چرا پشت سرم اینطوری گفتی اگه زد زیرش بگو خودم شنیدم مگه من چیکارت کردم جز احترام لطفا دیگه پشت من صحبت نکن دیگه همه میشناسنش

ببخشید طولانی شد چون خودمم تو همچین شرایطی بودم حرصی شوم

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چزا رودررو نمیکنی اینطوری فقط خودت رسوا میشی فکر کردی بقیه میگن به به عجب زن ساکتی نه همه میگن حتما ...

چرا بهش گفتم اصلا زیر بار نمیره 

اصلا حرف زدن باهاش فایده نداره 

حتی گفتم واگذارش به خدا 

معلوم تو که توهمی هسته 

صبر خدا هم زیاده

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
چرا بهش گفتم اصلا زیر بار نمیره  اصلا حرف زدن باهاش فایده نداره  حتی گفتم واگذارش به خدا ...

خب از کجا میفهمی گفته اگه میتونی با کسی رو در رو کن بگو فلانی مگه خودت از دهنش نشنیدی 

خواهر خودت حق خودت بگیر کاری کن هیشکی حرفش باور نکنه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉