2777
2789
عنوان

زن داداشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 32 پست
دست از سر زندگیش برنمیدارین تا زندگیشونو بکنن؟ داداشت عقل داره اگ واقعا بخواد دور نمیشه ازتون

تو چرا اینقد گارد میگیری من گفتم نمیزاریم زندگیشون بکنن؟ گفتم داره رابطش قطع میکنه چرا کلا حرف خانواده شوهر میشه ابنقد گارد میگیرین والا خودتونم پس فردا مادر شوهر میشین درست نیس واقعا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما روی خوش به خودش نشون بدین...بعدم من بودم بدون دعوت یه شب میرفتم خونش میموندم ببینم اصلا شام میپز ...

وا خب اینم خیلی حرکت زشتیه که بری خونه کسی بی دعوت  بمونی اونم برای شام و ناهار!  مخصوصا که رابطه صمیمانه نداشته باشن

همه همینن ما هم سالی یک بار عید به عید میریم خونشون خانواده اش همیشه اونجا هستن برای عمل همه خواهر و برادرهای زنش مرخصی میگیره حتی عمل کیست مویی برادرزنش که یه عمل سرپایی محسوب میشه ولی مامانم عمل کرد گفت مرخصی ندارم حتی وقت ملاقاتی نیومد عروس فقط برای خانواده اش از جون مایه میزارن و شوهرش غلام حلقه به گوش میکنه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
یه بار با داداشم و زنش رفتیم بیرون خیلی سال پیش بود ولی هیچ وقت یادم نمیره داداشم رفت واسه خودش و زن ...

وااااااااای مگه داریم؟! هیچی نگفتین شما؟! آخه بستنی چی بود که برا خواهراش نگرفت؟!جلو شما نشستن خوردن؟!

من هنگ کردم واااای

وا خب اینم خیلی حرکت زشتیه که بری خونه کسی بی دعوت  بمونی اونم برای شام و ناهار!  مخصوصا ک ...

عزیزم شام گفتم بعدم این همه آدم بدون دعوت میرن خونه کسی میمونن ایشون یعنی حق نداره حالا بگیم اصلا بی دعوت نره زنگ بزنه به برادرش بگه فلانی شب میام همین الانم پشت درتونم...

همه همینن ما هم سالی یک بار عید به عید میریم خونشون خانواده اش همیشه اونجا هستن برای عمل همه خواهر و ...

من فک میکردم فقط ما شانس نداشتیم پس خیلیا هستن اینجورین ادم میمونه چی بگه 

وااااااااای مگه داریم؟! هیچی نگفتین شما؟! آخه بستنی چی بود که برا خواهراش نگرفت؟!جلو شما نشستن خوردن ...

آره حالا جالب اینه قبلش من واسه همه خوراکی گرفته بودم، هیچوقت دلم با داداشم صاف نشد خواهرم بچه بود اون زمان واسه خواهرم خیلی ناراحت شدم 

من فک میکردم فقط ما شانس نداشتیم پس خیلیا هستن اینجورین ادم میمونه چی بگه 

اره بابا از من به تو نصیحت هیچ حسابی رو برادرت باز نکن همچین زن هایی اینقدر قوی هستن که ما حریفشون نمی‌شیم زندگی بالا پایین زیاد داره یک روزی تاوان پس میدن ولی خیلی دیرررر 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
آره حالا جالب اینه قبلش من واسه همه خوراکی گرفته بودم، هیچوقت دلم با داداشم صاف نشد خواهرم بچه بود ا ...

خیلی کارشون زشت بود. من بودم مستقیم میگفتم این گشنه بازیا چیه درمیارید،حداقل یه بستنی برا این بچه می‌گرفتید!

معلومه که آدم دلش صاف نمیشه با این برادر.

تو چرا اینقد گارد میگیری من گفتم نمیزاریم زندگیشون بکنن؟ گفتم داره رابطش قطع میکنه چرا کلا حرف خانوا ...

چون از خواهرشوهرم کشیدم من

الان اون کاری ب کارزندگیمون نداره 

زندگیمون شرایط پایدار خودشو داره و حس بهتری میگیرم نسبت بهش 

متاهل💍