2777
2789

مثلا نفر اول یکی با این مشخصه ها همش کل کل کنه با شما یا لجبازی کنه مثلا شما بگید اینجوری بشه بلافاصله برای درآوردن حرص شما عکسش رو انجام بده یا همش گوشش رو تیز کنه واسه اینکه صحبت های شماره رو بشنوه یا مثلا همششششششش با شما بحث کنه و به حرص خوردن شما بخنده یا مثلا بخاطر فضولی تو کارام و صحبتام  من خیلی صریح و جدی بهش فهموندم که بهش مربوط نیست اما فقط لبخند زد که ته مایه ی خنده داشت و رفت این که بگم عقل نداره و شیرین عقله  جور در نمیاد چون با بهترین رتبه تو بهترین دانشگاه بهترین رشته ارو خونده 

یا نفر دوم با این مشخصه مثلا همش مخاطبش شما باشید بین ۳۰ نفر اگر وسیله لازم شد از شما بگیره مثلا کاری رو به یه گروه بسپره اگر همزمان ۳،۴ نفرم با هم کار رو تموم کنن اول واسه تو رو ببینه و...

نظرتون در مورد این دو نفر چیه؟

نفر اول عاشقه چون پسرا عقل ندارن اکثرا از طریق شیوه اول عاشقن

😂 عقل ندارن رو خوب اومدی 

عزیزم من تازه اومدم تو سایت کسی رو نمیشناسم میشه کسی رو میشناسی تگ کنی؟ تا نظرات بیشتر رو ببینم و بسنجم؟ ممنون میشم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بد بخت طرف مقابلت من کامل درکش میکنم😓😂

خیلی حسه خوبیه مثلا وقتی عصبی میشم هیچ واکنشی ندارم ولی برای تلافی رو مخ طرف اسکی میرم حتی با نگا😂 یا وقتی یکیو دوست دارم میبینم تو خودشه انقدر رو اعصابش میرم که اخر از حرص گریش میگیره😂😂

📝......🏊....⚔️...........🍼🍓 اقا هستم. شوخی کردم خانوم هستم. خخخخسدستسوسوسس

نفر اول 

بدون وقتی بات لجبازی میکنه دوست داره 

نفر دوم شاید بخاطر احترامی ک بخاطرت لااقل هست بهت احترام میزنه

میشه من بعد ت یه روح بشم؟:-) روزی ک ببینمت ک اندازع ی صد سال بغلت میکنم:-)🖤👀

طبق یه سری مسائل روانشناسی منبع گوگلی خوندم که صد در صد نفر اول از شما خوشش میاد و نفر دوم خیر

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜