2777
2789
عنوان

نامزد بی لیاقت

234 بازدید | 14 پست

وقتی به یه آدم بی لیاقت رو میدی :sob:

دیروز با نامزدم تو خیابون سر یه کلمه حرف الکی بحثمون شد اونم گوشیمو از ماشین پرت کرد بیرون  نصف صفحش سوخته.

الان گوشیم شکسته، دلم شکسته. خسته شدم نمیدونم به کی بگم.

دفعه چندمشه که اینجوری باهام بد حرف میزنه. نمیدونم چیکار کنم. الانم که دارم پیام مینویسم دیگه از اشک صفحه گوشیمو نمیتونم درست ببینم.

میدونه من فقط اونو دوس دارم ولی بازم :sob:

به نفر بگه چیکار کنم؟ سه ماه بیشتر نیست که نامزد کردیم.
شما بودین میموندین باهاش یا میرفتین؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گوشی انداختن بیرون از ماشین حرکت طبیعی ای نیست

نمونین بهتره البته اگه میسازین باهاش مشکل نداره 

دنبال شغل نیستم صرفا اگر تاپیکی درموردش زدم واسه کمک و ایده دادن و تبادل نظر هست 

این کاری ک گفتی برام خیلی آشناست گوشی پرت کردن بیرون یواش یواش وسط اتوبان شمارو هم پرت می‌کنه بیرون 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

نمیموندم این ادم کنترل اعصاب نداره حالا هر چی ک شده نباید گوشیو مینداخت بیرون این الان داره گوشیو میندازه بیرون معلوم نیست ک بخواد با من در اینده چجوری رفتار کنه 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤

خداباهاته که الان خودشو نشون داد بعدا بری زیریه سقف میزنه همه بدنتو میشکنه جداشو خواهشا اصلا این موارد با مشاورو این چیزا درست نمیشن

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

برو 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

من بجات بودم ازش شکایت میکردم یه گوشی نو هم ازش میگرفتم و جدا میشدم.

البته اگه خواستی تعمیرش کنی قطعاتش رو میتونی از اینجا بگیری و بدی یه تعمیرکار واست درستش کنه.

ولی بنظرم موندنت اصلا تصمیم جالبی نیست...

2790
2778
2791
2779
2792