axtargal مدیر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 عنوان کک ومک | مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 30 پست به جز لیزر درمان دیگه ای داره ؟ اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 1402/08/08 | 13:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 یه روز با دوستم رفتم ارایشگاه کل خالهای ریز بدنشوبا ۱۰۰ هزار تومان سوزوند . من جرات نکردم . ترسیدم ... منم دوستم خال رو صورتش رو سوزوند اما میگن اگه کرمی که میده رو نزنی جاش میمونه اون زد کاملا رفت اولش قشنگ چاله شده بود اما آلان هیچی نمونده اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
رزباغچه2 عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 6926 زخما بعد چند وقت میره ؟ ولله قبلا خیلی زخم میشد الان دیگه ندیدم بشه فقد کرم و مواظبت میخواد همین
رزباغچه2 عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 6926 همه هم به من میگن خوشگله اما دوست دارم پوستم بدون چیزی باشه 🫠 عکسمو میفرستم ببین البته نزدیک7ماهه بند نزدم
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 عکسمو میفرستم ببین البته نزدیک7ماهه بند نزدم باشه عزیزم بفرست ببینم اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
ننعلی عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 8906 من زیاد ندارم خیلی کمه حتی با لیزر هم نمیره ؟ میخواستم به جز لیزر درمان دیگه ای داشته باشه پلاسما و لیزر راهش هست .ولی قبلش خوب تحقیق کن که جای زخمش نمونه بدتر
ننعلی عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 8906 منم دوستم خال رو صورتش رو سوزوند اما میگن اگه کرمی که میده رو نزنی جاش میمونه اون زد کاملا رفت اولش ... ادم میترسه . اخه پوست من خیلی حساسه . جای سوختگی های سطحی تا ماهها میمونه . دکترم که بوتاکس میکنم گفت سعر کن اصلا دستکاری پوستت نکنی
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 ادم میترسه . اخه پوست من خیلی حساسه . جای سوختگی های سطحی تا ماهها میمونه . دکترم که بوتاکس میکنم گف ... برای همین میخواستم بدون لیزر ببرمش ریسکه واقعا اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
ننعلی عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 8906 برای همین میخواستم بدون لیزر ببرمش ریسکه واقعا یا کرم نمیره . من کلی مواظبت میکنم فقط کمرنگتر میشه . اشتبداهم از زمان دانشجویی بود که ضد افتاب خوب نمیزدم . بعد اون دیگه اصلا بدتر نشده
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 این بعده 8ساله واقعا کمرنگه اونقدرا معلوم نیست اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 یا کرم نمیره . من کلی مواظبت میکنم فقط کمرنگتر میشه . اشتبداهم از زمان دانشجویی بود که ضد افتاب خوب ... چه جوری مراقبت میکنی ؟ اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
رزباغچه2 عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 6926 واقعا کمرنگه اونقدرا معلوم نیست باور کن تو عکس اینجوریه وگرنه صافه صافه پوستمالبته کرم دست ساز ترمیمی و جوانسازم میزنم
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 باور کن تو عکس اینجوریه وگرنه صافه صافه پوستم البته کرم دست ساز ترمیمی و جوانسازم میزنم کرم چی هست ؟ اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن