2777
2789

منم درگیرم حوصلم نمیشه برات توضیح بدم مراجعه کن روانشناس بعد هم روانپزشک

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درمان شدی؟ قرصم میخوری؟ 

درمان نداره فقط کنترل

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
شما هم درگیری؟

من احساس میکنم بچگی بیش فعال بودم درمان نشدم، تمرکزم ضعیفه، همیشه همه جای بدنم کبوده به در و دیوار گیر میکنم، کم رو و خجالتی هستم مخصوصا با آدمای جدید و جنس مخالف، خیلی دیر با دیگران ارتباط میگیرم 

من احساس میکنم بچگی بیش فعال بودم درمان نشدم، تمرکزم ضعیفه، همیشه همه جای بدنم کبوده به در و دیوار گ ...

منم اصلا تمرکز ندارم 

وقتی توی جمعم اصلا نمیتونم ساکت بشینم یا خیلی صحبت میکنم یا خیلی تکون میخورم 

کلماتو جابه جا میگم بعضی وقتا اصلا دستم خودم نیست ک چه رفتاری میکنم بعد ک تنها میشم متوجه میشم کاره زشتیو انجام دادم 

همچیمو جا میزارم هیچ چیزم نظم ندارم مدام همه چیو میندازم عقب بطوری ک اصلا اون کار انجام نمیشه 

خیلی اجتماعیم دوستای زیادی دارم اصلا خجالتی نیستم 

منم درگیرم حوصلم نمیشه برات توضیح بدم مراجعه کن روانشناس بعد هم روانپزشک

اصلا تمرکز ندارم 

وقتی توی جمعم اصلا نمیتونم ساکت بشینم یا خیلی صحبت میکنم یا خیلی تکون میخورم 

کلماتو جابه جا میگم بعضی وقتا اصلا دستم خودم نیست ک چه رفتاری میکنم بعد ک تنها میشم متوجه میشم کاره زشتیو انجام دادم 

همچیمو جا میزارم هیچ چیزم نظم ندارم مدام همه چیو میندازم عقب بطوری ک اصلا اون کار انجام نمیشه 

خیلی اجتماعیم دوستای زیادی دارم اصلا خجالتی نیستم

اینا میتونه adhd باشه؟ 

2790
2778
2791
2779
2792