2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۸۵🙆🏻‍♀️

هزارماشاالله 

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

۱۵۹ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

سلام عروسکککک، گرفتمت😀💋 @خرناز    

عاشقتم خواهری قدت ۱۷۵ تو منم که خودت میدونی دومترم خخخ

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
مگه فرق میکنهههه متراااا

بله متر های خیاطی خیلی دقیق نیست همیشه بین نیم تا یک سانت با متر فلزی اختلاف داره حالا هرچقدر کارکرده تر باشه این اختلاف هم بیشتر میشه بخاطر همین میگن به خیاط ها با هر متری اندازه گرفتی الگو بکش

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
عاشقتم خواهری قدت ۱۷۵ تو منم که خودت میدونی دومترم خخخ

172 ام دختررر🤣ازدست تو،چش قشنگ خودمی😚💖

بعضی وقتام 170 میشم، فکرکنم  باطری مترمون خرابه😐🤣

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️