2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

95 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها الان سه ماه باشوهرم قهرم درخواست طلاق داده نارحت نیستم ولی از شبی که شنیدم درخواست طلاق داده تاالان هی خوابشوو میبینم هرشب که باهم اشتی کردیم

چون سنت کمه فکر می‌کنی بهتر از شوهرت نیست ولی خیلی اشتباه میکنی سفت و محکم باش برتر اون به غلط کردن ...

نه خداشاهده هرروز میگم بزار بش پیام بدم ولی میدونم اگه پیام بدم بلاکم میکنه الان سه ماه نه حال پسرشو پرسیده پسرشم آسم داره هروقت که مریض بشه باهزار منت خانوادم میبرنش دکتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که هیچ پشت و پناهی جز خدا نداشتی چرا قهر کردی 

شوهرت معتاد بوو

دست بزن داشت

خرجی نمی‌داد

هیز بود 

چی باعث شد برگردی 

فقط نگو بحث‌به قدیم کشوندی

البته سنی هم  نداری نمیشه زیاد توقع داشت ازت ایوبابا چرا انقدر زود ازدواج کردی لااقل کاش بهت آموزش میدادن چجوری رفتار و برخورد کنی

شما که هیچ پشت و پناهی جز خدا نداشتی چرا قهر کردی  شوهرت معتاد بوو دست بزن داشت خرجی نمی‌داد ...

من اندازه مامانش میفهمم هی بش یاد میدادم چی خوبه چی بد نه اخلاق داره تواین ۴ سال یه بار هم منو نبرد بازار کلا فقط توخونه مثل یه وسیله ازم استفاده میکرد خانوادش اینطوری دیدنش اوناهم پروو شدن منو میزدن بم بی احترامی میکردن قول میداد که عوض بشه ولی صبح همون محمد اولی میشه

بیخیال طلاق بگیر  این مرد ارزش نداره بس انشاالله ازدواج بعدی  بگو تو پیر مردی برای من&n ...

من برا طلاق ناراحت نیستم اصلا بش فکرهم نمیکنم ولی نمیدونم چرا شبا خوابشو میبینم یعنی هرشب