2821
2789

آره خو 

کلا تو این دوره زمونه وقتی تکس و مسیج و ایمو و ... اینا هست کلا آدما مرض دارن خونه کسی برن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

حالا یه بار اشکال نداره ولی قطعا باید اطلاع بده

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پیش میاد برای همه 

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

من یه دوست دارم مادر شوهرش چند روز در میون بدون اطلاع می‌رفته خونشون دوستمم هم یه روز جون به لب میشه در و باز نمی کنه گوشیش رو هم جواب نمیده 

بعدا مادر شوهرش گلایه میکنه میگه خونه نبودی ؟

میگه چرا اتفاقا خونه بودم ولی شرایطشو نداشتم در رو باز کنم اگه قبل از اومدن بهم خبر میدادی می تونستم در رو باز کنم 

دوستم خیلی رکه اصلا با کسی رو دربایستی نداره

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
من یه دوست دارم مادر شوهرش چند روز در میون بدون اطلاع می‌رفته خونشون دوستمم هم یه روز جون به لب میشه ...

ما اگه در رو وا نکنیم زنگ میزنه شوهرم میگه رفتم در رو باز نکردن . بعد شوهرم زنگ میزنه بهم چرا این کارو کردی .کلا این دختره رو هر وقت ادب میکنم چون تربیت نشده تندی به شوهرم خبر میده

2823
2791
2779
2792