2777
2789

نی نی تون چن ماهشه 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میگن اول فرنی خوبه 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

اول فرنی یک هفته هفته ی دوم حریره ی بادوم و فرنی از یک الی دو قاشق چای خوری شروع کن به تدریج در طول ...

چندماهگی برای عذای کمکی خوبه شروع کنی

چندماهگی برای عذای کمکی خوبه شروع کنی

بعد واکسن شش ماهگی 

اما اگر بچتون با شیر مادر توی نمودارش نسبت ب قدش کم وزنه پزشک از چهار ماه میگ شروع کنید اما اینو باید پزشک تشخیص بده به طور روتین شش ماهگی 

اول فرنی یک هفته هفته ی دوم حریره ی بادوم و فرنی از یک الی دو قاشق چای خوری شروع کن به تدریج در طول ...

ممنونم.چند روز پیش فرنی دادم.یه کم  شیر کیلویی ریختم داخلش.واای بعد دوساعت هر چی خورده بود بالا اورد.فکر کنم شیرش سنگین بوده

ممنونم.چند روز پیش فرنی دادم.یه کم  شیر کیلویی ریختم داخلش.واای بعد دوساعت هر چی خورده بود بالا ...

اولویت با شیر مادر اگر شیرت زیاده از شیر خودت داخلش استفاده کن اگر نه شیر پاستوریزه بطری بگیر کیلویی مناسب نیست و قبلش کاملا بجوشون بعد اضافه کن و در نهایت اگر دیدی با شیر بالا میاره شیر رو حذف کن از آب استفاده کن به جاش 

بعد واکسن شش ماهگی  اما اگر بچتون با شیر مادر توی نمودارش نسبت ب قدش کم وزنه پزشک از چهار ماه ...

مرسی من وزنش خوبه پسرم ولی وقتی خودمون چیزی میخوریم خیلی دوست داره بخوره با حسرت نگاه میکنه الان پنج ماهو دو روزشه 

چند روز دیگه شش ماهش تموم میشه

خدا حفظش کنه من پسرم پنج ماه دوروزش بهش غذا بدم بده ؟؟

مرسی من وزنش خوبه پسرم ولی وقتی خودمون چیزی میخوریم خیلی دوست داره بخوره با حسرت نگاه میکنه الان پنج ...

نزدیک به شش ماهه خب  ولی  عسل و شیر رو اصلا تا یک سال نده بهش غذاهای ادویه دار هم  نده بهش با مزه  ها آشنا میشه دیگ هر غذایی نمیخوره خودش انتخاب میکنه چ غذایی بخوره چ  غذایی ن 

نزدیک به شش ماهه خب  ولی  عسل و شیر رو اصلا تا یک سال نده بهش غذاهای ادویه دار هم  ند ...

مرسی من الان ۵ ماهو ۳ روزشه دیشب بهش یه زره فرنی دادم خورد خیلیم خوشش اومد الان الان اون دوستمون گفت ریه ش عفونت میکنه اگه زودبهش بدم ترسیدم چیزیژنشه

مرسی من الان ۵ ماهو ۳ روزشه دیشب بهش یه زره فرنی دادم خورد خیلیم خوشش اومد الان الان اون دوستمون گفت ...

نه عزیزم توی این ماه مشکلی نداره نگران نباش عفونت مربوط ب فرنی نیست مربوط به غذاهاییه ک برای بچه ها نیست فرنی زودتر شروع کردنش مشکلی نداره