من شوهرم رو واسه نماز صبح بیدار میکنم به مامانمم زنگ میزنم بیدار بشه یه روز تو حسرت موندم اینا منو بیدار کنن البته قبلنا به امید اینا زیاد قضا میشد دیگه دیدم همینجوری هممون به فنا میریم حالا قبلنا شوهرم طلبکارم بود خودش حرکتی نمیزد وقتی هم قضا میشد به من طعنه میزد چه خوب بیدار میشیم 😐
جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برا منم دعا کن منم نمیتونم خودم بیدار بشم واقعا تعجب میکنم هر چی هم زود بخوابم انگار میمیرم کلا
منم قبلنا اینجوری بودم ۱۲ ساله نماز میخونم نماز صبحام اکثرا قضا هفته ای یه بار اتفاقی میتونستم بلند بشم دیگه از خداکمک خواستم ارادمو هم قوی کردم و اینکه آیه آخر سوره کهف رو هر شب قبل خواب بخون خیلی خوبه و نذر کن از امان زمان بخوای سره نمازاتم دعا فرج رو بخون منم اگه لایق باشم روچشم دعا میکنم
لطف داری جانم امیدوارم اینجوری باشه ای کاش بتونم بعضی کارهاییکه خدا دوست نداره ترکش کنم حس میکنم بند ...
فداتشم سالم سلامت باشی انشاالله زیر سایه قرآن انشاالله خدا هیچ بنده ای رو ب حال خودش رها نکنه الهی آمین
جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)