2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 31 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوتا تارمو دیگه این نگرانی رو نداره عزیزم لباس ساق داربپوش اگه خرفه ای ورزش میکنی

میدونی آخه همیشه ژیلت به دستم خودمم خیلی به مو حساسم ولی خوب اگه فقط جلسه اول باشه میتونم چند جلسه نرفتم 

برای لاغری میرم باشگاه مسئله ای نیست

میدونی آخه همیشه ژیلت به دستم خودمم خیلی به مو حساسم ولی خوب اگه فقط جلسه اول باشه میتونم چند جلسه ن ...

توی باشگاه خیلی هارو دیدم با پشم میان . یکم اعتماد بنفس داسته باش

زیر بغل خیلی خدب جواب میده با همون جلسه اول جائیکه من رفتم عالی بود جواب گرفتم

یه مرکز تو اصفهان میشناسم دستگاهشون اشنایدرپلاس هست که کاملا جدید و به روزه اپراتورشون هم دقیق شات میزنه👌 جوری که من با ۴ جلسه لیزر به نتیجه دلخواهم رسیدم.نوبت دهیشونم خیلی آن تایمه مثل بقیه مراکز عقده معطل کردن مشتری رو ندارن

از وقتی میرم پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا هم درد و سوختگی نداره فقط یه گزگز خفیف حس میکنی

با الکس موهام ضخیم شد کلی درد کشیدم اما با این دستگاه موهای نازکمم از بین رفته شمارشو براتون میذارم تماس بگیرید ‌کامل راهنماییتون میکنند

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

عزیزم درنمیاد ک شیو کنی اصلا که.فقط بعد از لیزر باشگاه نرو قبلش برو که اب یا عرق نخوره پوستت تا ۲۴ س ...

یه سوال ☝🏻

می خوام انجام بدم

مسئولش گفت ۶ تا ۸ جلسه ، بعدش دوره ی شاته

دوره ی شات یعنی چی ؟

بعد ۸ جلسه تا چند مدت پوست دیگه رویش مو نداره و نمی خواد لیزر بری ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻