2777
2789
عنوان

لیزر

214 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها 

من یه ماهه میرم باشگاه بعد چهارشنبه وقت لیزر زیربغل و و دست و پا دارم اولین بارمه 

بعد لیزر حداقل تا دو هفته نباید شیو کرد آخه من چطوری بدون شیو کردن برم باشگاه 

از طرفی لیزر برام واجبه از ژیلت خسته شدم 

عزیزم درنمیاد ک شیو کنی اصلا که.فقط بعد از لیزر باشگاه نرو قبلش برو که اب یا عرق نخوره پوستت تا ۲۴ س ...

مطمئنی گلم که درنمیان ؟

چون من لیزر صورت که رفتم بعد ۳ ۴ روز موها در اومدن هر چند یه هفته بعد شروع به ریزش کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درنمیاد ک شیو کنی اصلا که.فقط بعد از لیزر باشگاه نرو قبلش برو که اب یا عرق نخوره پوستت تا ۲۴ س ...

گلم یه سوال شما لیزر رفتی 

درد زیر بغل و پا خیلی زیاده یعنی نمیشه تحملش کرد بدون بیحسی

مطمئنی گلم که درنمیان ؟ چون من لیزر صورت که رفتم بعد ۳ ۴ روز موها در اومدن هر چند یه هفته بعد شروع ...

این خانم اشتباه می‌کنه جلسه اول مو درمیاد چون با ژیلت هم قبلش میزنی زود درمیاد ، من خودمم لیزر رفتم جلسه اول مو در اومد با اینکه اذیت بودم تا ده روز اصلأ نباید شیو کرد ، برای باشگاه هم لباس آستین بلند بپوش 

مطمئنی گلم که درنمیان ؟ چون من لیزر صورت که رفتم بعد ۳ ۴ روز موها در اومدن هر چند یه هفته بعد شروع ...

رفت و برگشته هست.هدف سست شدن تار مو و نازک شدنشه.ولی شما وقتی میبینی واقعا رویش داره بزن بعد یه هفته حداقل

گلم یه سوال شما لیزر رفتی  درد زیر بغل و پا خیلی زیاده یعنی نمیشه تحملش کرد بدون بیحسی

ببخشید من جواب میدم ، من لیزر رفتم البته با دستگاه رولی ، نه درد نداشت فقط یه کم حس سوزن داشت مثلاً میسوزه یه کم 

گلم یه سوال شما لیزر رفتی  درد زیر بغل و پا خیلی زیاده یعنی نمیشه تحملش کرد بدون بیحسی

بستگی به دستگاه داره الان دستگاه جدید اومده الکس

وقتی نور داره اصلااا درد نداره الکی نرو جایی که درد تحمل کنی حتما دستگاهش قدیمیه

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
این خانم اشتباه می‌کنه جلسه اول مو درمیاد چون با ژیلت هم قبلش میزنی زود درمیاد ، من خودمم لیزر رفتم ...

برا منم جلسه اول درومد جلسه دوم در نیومد 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته