به روی چشم عزیزم ایشالا یه روز به زودی زود میگی خدایا مرسی که دیگه مشکلی تو زندگی ندارم😍😍
قربونت بشم من شک نکن اولین چیزی برات پیش میاد ای دعای قشنگیه ک در حقم کردی انشاءالله از خدا و اقام ابلفضلل عباس ع و اباعبدالله حاجتتو بگیری عزیزم 😍♥️💋
همسرم صبح تاشب انرژی میده نصیحت میکنه ولی انقدسخته منه لیسانسه کتاب A1روبازمیکنم جلوم گریه میکنم
زندگی به خودی خودبه فناست.. هرلحظه هم قراره دق ودلیشوسرتوخالی کنه... سختی همیشه هست.. درد هست... تنهایی به طورکامل هست...همه احساسات هست... گاهی شادی وغم میتونن مخلوطی ازته خیارباشن:) همه چی هست.. قبل توبوده، بعدتوهم خواهدبود... تویی که انتخاب میکنی توی چه حس وحالی بمونی...:) نتونستن ساده ترین راهیه که انتخابش میکنی... اگرم انتخابش کردی به کسی گله نکن... توآزادبودی توی انتخابت...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چندباربیخیال شدم ولی مجبووورمممممم باااایدیادبگیرم
زندگی به خودی خودبه فناست.. هرلحظه هم قراره دق ودلیشوسرتوخالی کنه... سختی همیشه هست.. درد هست... تنهایی به طورکامل هست...همه احساسات هست... گاهی شادی وغم میتونن مخلوطی ازته خیارباشن:) همه چی هست.. قبل توبوده، بعدتوهم خواهدبود... تویی که انتخاب میکنی توی چه حس وحالی بمونی...:) نتونستن ساده ترین راهیه که انتخابش میکنی... اگرم انتخابش کردی به کسی گله نکن... توآزادبودی توی انتخابت...