2777
2789
به روی چشم عزیزم ایشالا یه روز به زودی زود میگی خدایا مرسی که دیگه مشکلی تو زندگی ندارم😍😍

قربونت بشم من شک نکن اولین چیزی برات پیش میاد ای دعای قشنگیه ک در حقم کردی ان‌شاءالله از خدا و اقام ابلفضلل عباس ع و اباعبدالله حاجتتو بگیری عزیزم 😍♥️💋

میدونم سعی کردم انرژی مثبت بدم😢😂

همسرم صبح تاشب انرژی میده نصیحت میکنه ولی انقدسخته منه لیسانسه کتاب A1روبازمیکنم جلوم گریه میکنم 

زندگی به خودی خودبه فناست.. هرلحظه هم قراره دق ودلیشوسرتوخالی کنه... سختی همیشه هست.. درد هست... تنهایی به طورکامل هست...همه احساسات هست... گاهی شادی وغم میتونن مخلوطی ازته خیارباشن:) همه چی هست.. قبل توبوده، بعدتوهم خواهدبود... تویی که انتخاب میکنی توی چه حس وحالی بمونی...:) نتونستن ساده ترین راهیه که انتخابش میکنی... اگرم انتخابش کردی به کسی گله نکن... توآزادبودی توی انتخابت...   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قربونت بشم من شک نکن اولین چیزی برات پیش میاد ای دعای قشنگیه ک در حقم کردی ان‌شاءالله از خدا و اقام ...

اخ که من فدای مهربونیت😍

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
همسرم صبح تاشب انرژی میده نصیحت میکنه ولی انقدسخته منه لیسانسه کتاب A1روبازمیکنم جلوم گریه میکنم&nbs ...

به نظرم بیخیال ادامه دادن شو نظرت?😂

به نظرم بیخیال ادامه دادن شو نظرت?😂

چندباربیخیال شدم ولی مجبووورمممممم باااایدیادبگیرم

زندگی به خودی خودبه فناست.. هرلحظه هم قراره دق ودلیشوسرتوخالی کنه... سختی همیشه هست.. درد هست... تنهایی به طورکامل هست...همه احساسات هست... گاهی شادی وغم میتونن مخلوطی ازته خیارباشن:) همه چی هست.. قبل توبوده، بعدتوهم خواهدبود... تویی که انتخاب میکنی توی چه حس وحالی بمونی...:) نتونستن ساده ترین راهیه که انتخابش میکنی... اگرم انتخابش کردی به کسی گله نکن... توآزادبودی توی انتخابت...   
واسه چی ؟

واسه مهاجرت

اخه چراااا من الان نامزدمووو میخوام بخوابم تو بغلش😢😢😂

منم می‌خوام ولی این همیشه بهونه میاره دچارکمبودمحبت شدم روحیه ام خرابه ماه میادمیره انگارنه انگار

منم می‌خوام ولی این همیشه بهونه میاره دچارکمبودمحبت شدم روحیه ام خرابه ماه میادمیره انگارنه انگار

تو محبت کن بپر بغلش باور کن اونم بهتر میشه😍😍