2777
2789
عنوان

چه دعا و نذری کنم شی گمشده پیدا شه

207 بازدید | 13 پست

کسی میدونه 

اصلا نمی دونم تو خونه گم شده یا بیرون

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوره حمدو به نیت پیدا شدن گمشده بخون ولضالین رو‌نگو . هر وقت پیدا کردی بگو

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

شال گیره بده سریعی پیدا میشه 

من کل خونه رو میزارم به هم پیداش نمیکنم ولی تا گره میدم پیدا میشه 

ان شالله که پیدا شه

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

یه‌ذکری هم هست تو سوره یوسفه تو نت بزنی میاره . خوبه اونم من پیدا کردم باهاش

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
سوره حمدو به نیت پیدا شدن گمشده بخون ولضالین رو‌نگو . هر وقت پیدا کردی بگو

از دیروز دارم میخونم مدام ولضالینشم میگفتم البته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

أَصْبَحْتُ‏ فِی اَمانِ اللَّه‏ و اَمْسَیْتُ فِی جِوَارِ اللهِ به حق لا اله الا الله

یک حمد سه قل هو الله نذر ابراهیم خلیل الله

سه بار این جمله رو بگو ایشالله پیدا میشه بعد اینکه پیدا شد یه حمد و سه توحید بخون

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
من اگه پیدا کنم خیلی دعات میکنم

منکه خیلی چیزارو اینطوری پیدا کردم ایشالله شما هم پیدا کنی...

پیدا کردی منو دعاکن گرفتارم💔

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
منکه خیلی چیزارو اینطوری پیدا کردم ایشالله شما هم پیدا کنی... پیدا کردی منو دعاکن گرفتارم💔

من که شناسنامم نزدیکه ۱ماه غیب شده توهم برای من دعاکن عزیزم خدا یه راهی جلوم بزاره

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻

ایشالله پیدا میشه .  برات این دعا رو خوندم هر وقت پیداکردی بهم بگو نذر و بخونم