2777
2789
عنوان

دعوام شد

200 بازدید | 4 پست

شوهرم خیلی وحشی کتک میزنه فحاشی تنبل    خستم کرده هر چیزی دخالت میکنه فضول بی ادب بی حیا بی‌شعور خیلی باهاش میسازم خیلی تهمت میزنه بهم چرا اینقدر من بدبختم امروز رفتیم املاکی برا خونش املاکی یه مرد پیر بود در اومد گفت خانومت شوهرم گفت آره گفت ماشالله 

وای اومدیم خونه میگه تو باهاش دوست بودی میشناسیش چیکار کردی راستشو بگو اینقدر داد بیداد کردم که نگو بعد مادرم زنگ زد من سریع قطع کردم گفتم شوهرم چیزی نگه مامانم ناراحت شه اومده مثل خاله زنک ها همش میپرسه چی میگن چی شد گفت هیچی احوال پرسید بچه ها کلی فوش داد تهمت  زد بابامو وخانواده نفرین کرد 

میگه انشالله بابات تصادف کنه بمیره من خیلی بابا مو دوست دارم میدونه خیلی فوشش میده نفرین میکنه 

کاش خدایی بود کاش 

منم داد بیداد کردم خواست از خونه بندازم بیرون گفتم فردا میرم وسایلمو جمع کردم فردا صبح برم واقعا خسته شدم دیگه نمیکشم ولی میترسم باز برگردم نمیخوام پشیمون شم واقعا لعنت به بی کسی و بی پولی لعنت به این دنیا که اینقدر من بدبختم 

بخدا ۱ ساله بیکار خودم خرج خونه رو میدم بابام پول میده بهم ولی بی شرف شده دشمن بابای من نمیدونم چی میخواد از جون بابای من من هیچکس ندارم فقط بابام و دارم خدایا نجاتم بده 

من حسرت یه شوهر آروم دارم ۵ ساله آرامش ندارم خوشی ندیدم ای خدا کجایی چرا اینقدر بدبختم من 

ازدواج دووم همش میترسم کوتاه میام ولی بریدم آبروم رفته همه جا خدا نجاتم بده شدم یه زن روانی افسرده بیمار

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازدواج دووم بخاطر آبروم خیلی میترسم از طلاق

اگ من بجای تو بودم ازدواج دهمیم هم بود باز طلاق میگرفتم اگه آبرو با این چیزا میره بزار بره حرف مردم و بیخیال هرکاری ب صلاحت و مطمئنی آرامش داری انجام بده چشاتو باز کن درست تصمیم بگیر تازه ی پدر داری ک پشتته ترسی چی