2777
2789

خیلی خیلی خسته و بی انگیزه ام هیچ دوستی ندارم دست و دلم به هیچ کاری نمیره هرکس و دور و اطرافم میبینم  زده تو یک کاری و بهترین زندگی و می‌کنه ولی من ۰۰۰حتی مادر خوبی هم نیستم و از پس تربیت و تعلیم بچه هام هم بر نمیام 

نه میتونم  همسرم و به راه بیارم نه اجتماعی ام 

سرگرمی دیدنی خوشبختی و خوشحالی آدم ها تو صفحات مجازی و غبطه خوردن 

عزیزم تنها نیستی،فقط حالا من برا دخترم وقت میذارم همین

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه خودت اشتباهت رو میدونی، مجازی مجازیه واقعی نیس 

من الان چندین ماهه اینستا گذاشتم کنار حتی بهش فکر هم نمیکنم بجاش کانالا تربیتی فرزند دنبال میکنم و پادکست گوش میدم 

هدفهایی داشتم ک گذاشتم کنار و تصميم گرفتم تمرکزم رو مادری کردن بذارم بچه ها خیلی زود بزرگ میشن و حسرت این روزها میمونه برامون 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
ماهم همینیم ،سعی کن کمی تغییر کنی مثلا برای بچه ها بیشتر وقت بزار 

کتاب گرفتم نمی‌خونم حوصله ام نمی‌کشه 

دوره های آموزشی گرفتم نمیشه 

یک جورایی از جمع آدم های موفق طرد شدن و نمی‌دونم چرا 

انگار که بعضی ها با طرد کردن من بخان همه راه هارو برام سد کنن 

انگار که بخان من و نبینن چون خیلی بلند پرواز بودم 

خوبه خودت اشتباهت رو میدونی، مجازی مجازیه واقعی نیس  من الان چندین ماهه اینستا گذاشتم کنار حتی ...

موقعیت من جوری که اکثر اوقات خونه ام تفریحی ندارم دوستی ندارم آدم اجتماعی نیستم 

آدم مغرور و خجالتی هستم 

من شاید دو سه ماه از خونه خارج نمیشم 

و بچه ها مدام از سرو کوله ام بالا میرن 

اولین بچه ام و بیست سالگی به دنیا آوردم از زندگی هیچی نفهمیدم 

میخواستم خیاطی یاد بگیرم 

حوصله اش و ندارم 

میخواستم قلاب بافی کنم دیدم حوصله ام نمی‌کشه بچه ها نمیذارن 

طراحی نمیشه 

میدونی هیچ انگیزه ای ندارم انگار طلسم شدم 

یروز یکی ب ی جا زنگ میزنه میگه شما فلان ادم هستین طرف میگه نه  اشتباه گرفتین اونم میگه اگه اشتباه بود ک برنمیداشتی. هه هه هه هه

جوکی از استاد ملکی

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
موقعیت من جوری که اکثر اوقات خونه ام تفریحی ندارم دوستی ندارم آدم اجتماعی نیستم  آدم مغرور و خ ...

فقط باید خودت بخوای متم همینم سه تا بچه پشت هم دارم و غریبم هستم همسرمم صبح تا شب سر کار 

خودت باید بخوای حالتو خوب کنی 

منم هم مغرورم هم با هرکسی ارتباط نمیگیرم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
2790
2778
2791
2779
2792