2777
2789
عنوان

شوهرم

786 بازدید | 10 پست

شوهرم میل جنسی ندارع خیلی وقتا میرم سمتش ولی اون پس میزنه میگه خستم باید صبح زود بیدار شم حتی باشگاهم میرم هیکلمو خوب کنم خودشم میگه باسنت داره شکل میگیره ولی بازم هیچ رمقی ندارع

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میگفتی باسن من داره شکل میگیره اما ک....تو داره از کار میفته برفک یخچال...با عرض پوزش اسی جان

ده سال از من بزرگترها مامانم میگه شاید اون جوونی شو کرده و الان دیگه دنبال این چیزا نبست

نمیدونم‌شوهر شما هرچند وقت باهاتون رابطه داره

الان دیگه صفر

اما زمانی که میونه مون خوب بود هفته ای ۴ بار، بعدش کمتر و کمتر شد تا اینکه فهمیدم خیانت میکنه

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     

همجنسگرا نیست؟

من ی موردی داشتم اینجوری بود بعد ۳ سال فهمیدم 

داستان داره 

ولی نکنه شوهر توام اینجوری باشه

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
همجنسگرا نیست؟ من ی موردی داشتم اینجوری بود بعد ۳ سال فهمیدم  داستان داره  ولی نکنه شوه ...

ببخشید شما مشاوره روانشناسی هستید؟؟میشه بگید لطفا خصوصیات مرد همجنس گرا چجوریه؟و فیزیکی چه شکل و شمایلی هستند؟

ببخشید شما مشاوره روانشناسی هستید؟؟میشه بگید لطفا خصوصیات مرد همجنس گرا چجوریه؟و فیزیکی چه شکل و شما ...

نه من مشاوره نیستم 

خودمم گرفتار ادم دو جنسگرا شدم ی رابطه سمی ب مدت ۳ سال 

یارو عاشق همجنس خودش بود ی مدتم باهاش رابطه داشت

مشخصاتشونم اونا ک مفعول نیستن سخته بتونی بفهمی چون مخفی میکنن

ولی اینا ک دوجنسگرا هستن جذب هر دو جنس میشن ولی درصد دارا مثلا ممکنه ۸۰ درصد جذب دخترا بشن ۲۰ درصد پسرا 

یا برعکس 

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر