2777
2789

مشکلت چیه؟!

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خرج داره خرججج قلم نوری و آیپد داشته باشی بقیش اوکیه

نیاز ب ایپد نیست با موبایلم میشه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
سخته اگه بخوای حرفه ای کار کنی و تصویر سازی های با جزئیات 

باور کن راحت میشه. کلی هم درامد داره با همین موبایل دوستم استاد دانشگاهه معروفم هست ،،کلی تصویر سازی کتاب انجام میده 

خب ببین ، نقاشی دیجیتال با نقاشی معمولی رو کاغذ و بوم و... فرق داره یعنی تو نقاش باش سخته بری دیجیتال ، چون کلا دیجیتال پایه های کاریش متفاوته، قبل نقاشی دیجیتال حتما باید طراحیت و قوی کنی, طراحی خطی . اولین قدم اینه که بتونی خطوط خوبی بکشی حالا نسبت به سبکی ک‌کار میکنی. 

وسیله ای ک باهاش کار می‌کنی خیلی مهمه، آیپد یا قلم نوری , کلا نقاشی دیجیتال دنیای بزرگیه، سعی کن سبکت و هی تغییر ندی ک بعدا بدجور سردرگم میشی

@مامان2بچه  

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
باور کن راحت میشه. کلی هم درامد داره با همین موبایل دوستم استاد دانشگاهه معروفم هست ،،کلی تصویر سازی ...

والا من با لپ تاپم سختم بود چون باید تو یه پوزیشن خاصی باشی البته با موس کار میکردیم ما

My body is a work of art he eaten this van Gogh 🎨🗿
والا من با لپ تاپم سختم بود چون باید تو یه پوزیشن خاصی باشی البته با موس کار میکردیم ما

این پیج و ببین

اتفاقا منم می‌خوام دوره ایوشنو شرکت کنم ولی خیلی دو دلم چون اصول طراحی از بیس یاد نمیدن تو سرفصلهای که منتشر کردن 

ولی آموزش آرتول هست از ابتدای ابتدا مثل همونی که دوستمون گفتن خط کشیدن ساده کار میکنن کسی تجربه ای داره از دوره اموزشی؟؟ معرفی دوره خوب ؟؟؟

خب ببین ، نقاشی دیجیتال با نقاشی معمولی رو کاغذ و بوم و... فرق داره یعنی تو نقاش باش سخته بری دیجیتا ...

دقیقن من هایپر رئال کار میکردم زغال ولی چند وقتی که گذشت فهمیدم اصلن اصول طراحی آموزش ندیدم یه دوره رایگان شرکت دارم میکنم بصورت دستی و اصولی آموزش میده