2777
2789
عنوان

شوهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مامانش زنگ زد گفت چرا نمیای-با اینکه خونه مادر من نمیاد من هر روز میرفتم خونه مادرش اگه آدرس گفت ...

بگو دلیل شو از پسرتون بپرسید 

ولی اول با شوهرت حرف بزن شاید موضوع تون حل شد نتیجه گرفتید 

اگر به نتیجه ای نرسیدید توام رفت آمد نکن 

بگو دلیل شو از پسرتون بپرسید  ولی اول با شوهرت حرف بزن شاید موضوع تون حل شد نتیجه گرفتید  ...

صد هزار بار حرف زدم ولی میگه اصرار نکن-مادرشم میدونه نمیاد میگه وقتی نمیاد بهش اصرار نکن بگو هرجور راحتی خودت برو خونه پدرت

خسته ترینم

از من میشنوی هم خونه مادر شوهرت برو هم خونه مادرت من نمیومد خونه مادرم وفامیلمون منم یمدت نرفتم خیلی بدشد شدم آدم. بده،خودت باش به حرف دلت گوش کن برو بیا باخدا معامله کن همچیز درست میشه

خب پس وقتی هم مادرش پرسید چرا نمیای بگو به همون دلیل ک پسرت نمیاد منم نمیام

نمیگه تو که تا الان میومدی یهو چرا نمیای-شوهر من الان ۵ ماه خونه بابام نیمده ولی من هر روز رفتم خونه مادرش-یهو نرم؟

خسته ترینم
نمیگه تو که تا الان میومدی یهو چرا نمیای-شوهر من الان ۵ ماه خونه بابام نیمده ولی من هر روز رفتم خونه ...

ببین رفتار بد با همون رفتار جواب نمیدن بدتر میشه الان توام نری هیچ فرقی با شوهرت نداری 

تو برو خودش دیه بیخیال میشه

از من میشنوی هم خونه مادر شوهرت برو هم خونه مادرت من نمیومد خونه مادرم وفامیلمون منم یمدت نرفتم خیلی ...

منم تا الان با اینکه خونه مادر من نیمده ولی من رفتم خونه مادرش ولی الان دیگه حرصم گرفت دیدم نه اصلا معرفت نداره بابام و مامانم هی بهش میگن بیا خونه ما نمیاد-منم میگم خانواده اون مهم هستن براش خانواده من چی پس

خسته ترینم
ببین رفتار بد با همون رفتار جواب نمیدن بدتر میشه الان توام نری هیچ فرقی با شوهرت نداری  تو برو ...

حریمل میگیره آخه اون برای خانوادش ارزش قائل میشه بعد من خانوادمو زیر پا میزارمو میرن

خسته ترینم
اگه مامانش زنگ زد گفت چرا نمیای-با اینکه خونه مادر من نمیاد من هر روز میرفتم خونه مادرش اگه آدرس گفت ...

ببین برای خودت و خانواده ارزش قائل باش وقتی شوهرت خونه پدرت نمیاد شمام خونه پدرش نرو و سلام

حالا چرا با خانواده شما ارتباط نداره