سلام. خانم ها یه سوال. وقتی با همسرتوت هستین و میخواید از خیابون رد بشید، معمولا همسرتون کنارتون می ایسته و کمک میکنه که رد بشید؟ یعنی در موازات شما راه میره؟ یا جلوتر حرک میکنه؟ وقتی در یک پیاده رو یا جایی با هم راه میرید، جلوتر از شما حرکت میکنه یا در موازات شما؟
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
جلو میره، دست خودش نیستا چون هم تند راه میره هم قدماش بزرگه🤐
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
والله ایشون آداب دان هستن این منم که عین گربه میپرم وسط خیابون
عععه چرااااا🤣🤣
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
وقتي از خيابون رد ميشيم مياد سمت ماشبنا كه اگه ماشين خواست بزنه به اون بخوره حالت عادي هم با هم راه ...
شوهر منم همینه😂😂👌🏻
آن سفر کرده که با خود ببرده دل و جانم همه تاب و توانم به گوشش برسانید ز ماه هیچ نمانده آن سفر کرده که رَفتهِ زَده آتش به جهانم ز او هیچ ندانم به گوشش برسانید، که دیگر نتوانم نتوانم نتوانم، آنقدر از تو نوشتم که دیوانه خطابم کردن، نکند دیر خودت را برسانی که طبیبان جوابم کردند...
یعنی تا ماشین رو خاموش کنن و قفل کنن من دویست متر دور شدم
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
نه به اون احترام ایشون ایشون و نه به گربه خطاب کرذن خودت😂😂
من همیشه ایشون رو محترم صدا میکنم
و صد البته بهشون گوووووربه هم میگم
توی ادبیات ما احترام گووووربه خیلی زیاده