2777
2789
عنوان

مادربزرگم.. 💔

257 بازدید | 6 پست

۴۳روزه از پیشمون رفته

از دانشگاه ک میومدم وقتی جلو در میدیم کفشاشو خوشحال میشدم ک خونمونه 

امروز ک اومدم خونه کفشاش جلو در بود ی لحظه فک کردم خونست خوشحال شدم وقتی یادم اومد رفته دنیا رو سرم اوار شد 😭

بعضی وقتا زیاد بام حرف میزد یا میومد میگفت واسم سوزن نخ کن کلافه میشدم

کااااش یبار دیگه میومد صدام میزد 

کاش قدرشو میدونستم 

کاش نمیرفتی مامان بزرگ😭💔

بوین حالا دست ب یک دادن جوون سی یک نادن چندی آسونه😍🩷🌱

منم یاد مامان بزرگم افتادم خدا رحمتشون کنه🥺😥😥😥🖤🖤🖤🖤

ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا صبرت بده عزیزم😥💔😔غم بزرگیه روحشون شاد

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

منم بعد سه ماه هنوز نمیتونم نبودشو بپذیرم

خیلی دلتنگشم😞

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

مادربزرگ منم خیلی مهربون بود......ولی تو زندگی خیلی خیلی سختی کشید ۶تا بچه رو تنهایی زبزرگ کرد....کاش مادربزرگ بچه هام مادر شوهرم یه ذره به نوه هاش محبت می‌کرد کاش وقتی مرفتن خونشون فقط یه نگاه بهشون می‌کرد...تا الان دخترم ۷سالشه یک دانه شکلات بهشون نداده....دخترم ه،ش میگه چرا اون مامان جون مهربون نیس چرا نازمو نمیکنه....دیگه به این نتیجه رسیده اون مادر بزرگش نیست....برا همین صداش میکنه مامان جون آرش نوه دخترزش