2777
2789
عنوان

حس میکنم خنگم....

338 بازدید | 11 پست

وقتی نگاه به اطرافیانم میکنم میبینم چقدر سریع درسا رو میفهمن یا اینکه بهترین رشته ها رو با بهترین نمرات دارن میخونن از خودم بدم میاد 

من در طول مدرسم درسم خوب بود ولی ریاضی رو ضعیف بودم همیشه، و فک میکنم اگرم درسم خوب بود بخاطر این بوده که خرخونی میکردم

ولی الان من حتی سر کلاس هم حواسم به درس نیست و الانم نمیتونم یه مسئله ی راحت رو حل کنم... 

میدونم هوش بالا یه نعمته ولی کاش منم این نعمتو داشتم... 

این چیزا باعث میشه مدام خودمو با دیگران مقایسه کنم چون فک میکنم که خنگم... :) 

بزار بهت ی چی بگم 

اصلا ربطی به هوش بالا نداره 

اگه تو ی درسی رو خوب یاد نمیگیری بخاطر اینکه معلمش خوب درس نداده 

از کجا معلوم که اون همکلاسیات کلاس خصوصی نمیرن

اینم بگو چه رشته ای رفتی؟

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟؟

چون ریاضی برات سخته فکر میکنی خنگی؟

من باهوش بودم و هیچ وقت نمیخوندم هیچیو نمره هام همیشه خوب بود ضریب هوشیم هم بالای ولی تو مدرسه ریاضی خوب نبودم نمیدپنم شاید دل نمبدادم اصلا خوشم نمیومد

چند سالته؟؟ چون ریاضی برات سخته فکر میکنی خنگی؟ من باهوش بودم و هیچ وقت نمیخوندم هیچیو نمره هام هم ...

19

اره دقیقا همین فکرو میکنم 

منم فک میکنم شاید چون درسامو مرور نمیکنم و یا حواسم به درس نیست اینجوری ام 🥲 ولی در کل حس خنگ بودن دارم

19 اره دقیقا همین فکرو میکنم  منم فک میکنم شاید چون درسامو مرور نمیکنم و یا حواسم به درس نیست ...

اره عزیزم اصلا اینطوری فکر نکن میگم ک من هوشم خوب بود همه استادا و معلم هام میگفتن ولی ریاضیم خوب نبود چون هیچ وقت هم دل ندادم

اصلا ربطی نداره 

رایضیتو تقویت کن